Duvara çarpıp cumbalak atan otomobil 2 kişiye çukur oldu, kaymakamlık anı kamerada

Orhangazi’de Göl Yolu Örnekköy kavşağı yakınlarındaki aynı sanayi kuruluşunun uğrunda meydana mevrut olayda, Abdullah Cabi idaresindeki araba, göl istikametinde uğrunda durum halindeki benzeri bambaşka otomobili solladığı esnada kontrolden çıktı.

FABRİKA DUVARINA ÇARPTI

Sollama esnasında kontrolden sâdır makine kere kenarındaki bir fabrikanın duvarına çarptı. Araba takla atıp hurdaya döndü. Kazayı ayırt eden üretimevi çalışanları durumu esenlik ve polis ekiplerine bildirdi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üstüne gelen 112 Sağlık Ekipleri kurgu içinde kâin sürücü Abdullah Cabi ile birlikte kâin A.T.’nin fenomen durumunda hayatını kaybettiğini belirledi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kameralarına dahi yansıyan kazada otomobilin uğrunda gidiş halinde olan aynı otomobili solladıktan sonraları kontrolden çıktığı ve fabrikanın düzenlilik görevlilerinin bulunduğu kulübenin önündeki duvara çarparak takla attığı görülüyor.

DİĞER OTOMOBİL DURMADAN AYRILDI

Kaymakamlik sonrasında polis güçleri ve Cumhuriyet Altını Savcısı görüngü yerinde tetkik yaptıktan sonraları iki kişinin cansız bedeni Orhangazi Azamet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ilçe simultane otomobilin solladığı değişik otomobilin ise olay durumunda muttasil ayrıldığı belirlendi. Kazada ölen Abdullah Cabi’nin annesi ise dağ haberi aldıktan sonra fenomen adına geldi. Asıl fenomen yerinde mufassal müddet gözyaşı döktü.

Share: