Düzce’de umum atlatmak 3 TL

Düzce’da Belediye’nin etraflı süredir üzerinde çalıştığı ve fırıncılar odası ile birlikte gerçekleştirdiği halk aldatmak, imzalanan protokol ile hayata geçirildi.

Düzce Belediyesi, Fırıncılar Odası ile gelişigüzel umum ekmeği Düzcelilere sunacak olan proje için imzayı attı. Törene Düzce Belediye Reisi Dr. Faruk Özlü, Düzce Fırıncılar Pastaneciler Tatlıcılar ve Börekçiler ve Sanatkarlar Odası İbrahim Korkmaz, TSO Başkanı Tuncay Delimsirek, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, divan üyeleri ve komutan yardımcıları katıldı.

Günde 10 bin atlatmak satılacak

İlk etapta 5 sayı atlatmak as noktasının olacağı Halk Savuşturmak’te günlük 5 bin sayı savuşturmak satışı olacağını kaydeden Düzce Şehremini Dr. Faruk Özlü, “Bu laf gündeme geldiği önceki günden bu yana birçok arkadaşımız çalıştı. Fırın kurmayı bile düşündük. Şehrin dengeleri vardır. Tığ sunu uygun değer modeli bulduk. 5 bin sayı ile başlayıp 10 bin ekmeğe kadar çıkacağız. Kasıt kitlemiz, savuşturmak alırken fiyatını hesaplayarak bütçesi yurt olan vatandaşlarımız oldu. 200 bin savuşturmak satılan Düzce’dahi yüzdelik 10’u aldık. Esnafımızı ve dinamikleri da hesapladık. O yüzden ancak gelirlileri düşündük” dedi.

“Yüzde 25 iskontolu satılacak”

El Paketlemek satma noktalarının ast bina hizmetlerini ve çalışanı Düzce Belediyesi eliyle karşılanacağını bey noktalarında yüzdelik 25 oranında tenzilatlı savuşturmak satışının yanı sıra düğürcük ve poğaça satışı birlikte yapılacağını belirten Başbuğ Özlü,” Başka illerdeki Ahali Ekmekleri de karşılaştırdık. Düzce’mizde dengeleri bile koruduk. 4 TL olan ekmeğin fiyatı halk paketlemek büfelerinde 3 TL namına satılacak. Ayrımsız gramajdaki ekmek 3 TL olacak. Bu süreçte ulama veren Sayın İbrahim Korkmaz’a ve emeği güzeşte herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

“Fırıncıların bu fiyatı kaldırması zordu, Özlü’ye teşekkürname ederiz”

Basar Başkanı İbrahim Korkmaz ise “Başkanımız bize haddinden fazla yardımcı oldu. Daim fikir alışverişi içinde olduk. Sayın Özlü’ye katkısı ve emeğinden ortalık teşekkürname ederim. İşçi maliyetini karşılamaları bizim amacıyla iyi oldu. Düzce’mizin değme zaman yanı sıra olacağız” şeklinde konuştu.

Haftanın 6 haset satılacak

El Savmak satış noktalarının denetimi haftanın 6 günü (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi) (07: 00 – 10: 00) ve (16: 00 – 19: 00) saatleri ortada belediye eliyle görevlendirilen personel vasıtasıyla yapılacak. – DÜZCE

Share: