Edirne Valisi Kırbıyık yeni yıl mesajı yayımladı

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, yeni yıl dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Kırbıyık, mesajında, Türkiye ve dünyada yaşanan koskocaman hâller neticesinde bazen muştulu bazı bazı hüzünlendiren tıpkısı yılı daha geride bırakıp, yıpranmamış benzeri yıla girmenin heyecanının hep gelişigüzel yaşandığını belirtti.

Edirne’de göreve 2022 yılında başladığını hatırlatan Kırbıyık, “Şehrimiz ve vatandaşlarımız üzere bütün kurumlarımızla gelişigüzel gayretle, açık açık çalışmalarımızı sürdürdük. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında da aynı azim ve kararlılıkla edindiğimiz tecrübelerle hizmetlerimizi yaşamak üzere çokça daha çok çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Her kullanılmamış yılın yeni hedeflere, mutlu, hayat meşbu ve gönençli yarınlara ulaşılması üzere dinç başlangıçlar ve alışılmamış fırsatlar sunduğunu nâkil Kırbıyık, şunları kaydetti:

“Edirne’mizin herhangi bir alanda erbap olduğu eşsiz potansiyeli çok henüz bereketli değerlendirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması ve bire bir dünya kenti haline gelmesi üzere başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda de artarak devam edecektir. 2022 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakırken edindiğimiz tecrübe ve kazanımları bakir başlayacağımız yılda elan güzel sonuçlar bürümek amacıyla kullanacağımız aynı sene olmasını diliyorum.”

Kırbıyık, Edirne Valiliği olarak yılbaşı münasebetiyle, esenlik, düzenlilik ve muvasala başta tutmak amacıyla ait kurum ve kuruluşların koordineli yerine gelişigüzel soy tedbiri aldığını ve vacip planlamaları yaptığını belirtti.

Yılbaşında bile say mefhumu gözetmeksizin görevi başında bulunacak keyif personeli ve düzenlilik güçleri ilkin kalkmak amacıyla amme ve özel sektör çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar dileyen Kırbıyık, şu ifadeleri kullandı:

“2023 yılının hepimiz amacıyla, rüya edilenlerin gerçeğe dönüştüğü, kullanılmamış ve güzelce başlangıçların olduğu, şiddetin gelişigüzel türlüsünün son bulduğu, savaşların yaşanmadığı, dünyada müsamaha ve anlayışın hakim olduğu tıpkı sene olmasını gönülden istek ediyorum. Bu ruh ve düşüncelerle yarınların bugünden, kullanılmamış yılın sakat yıldan henüz bol olmasını diliyor, 2023 yılının özellikle hizmet etmekten şişman tıpkı saygınlık duyduğum kızıl Edirnelilere, ülkemize ve kül insanlığa varlık, afiyet ve bahtiyarlık getirmesini talep ediyor, merbutiyet ve saygılarımı sunuyorum.”

Share: