Edirne’den gücük gelişmemiş

İpsala Muhtelit Kombinasyon Sanayi Bölgesinin (OSB) kuruluşu onaylandı.

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamada, “İpsala ilçemizde OSB kurulması ile ilgili diploma ve destekleri için Endüstri ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ve yeniden benzeri süreçte desteğini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanı Sayın Prof. Dr. Birim Kirişci’ye ve vekâlet teşkilatlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Edirne’mize ve İpsala’mıza güzel olsun.” ifadelerine düz verildi.

Vidanjörle atılmış su boşaltan kişiye adli muamelat yapıldı

Hantal ilçesinde, vidanjörle atık akarsu boşaltan kişiye adli işlem uygulandı.

Enez Kaymakamlığından yapılan açıklamaya bakarak, Periferi Güvenlik Komutanlığı ve polis güçleri ekipleri, Gaziömerbey Mahallesi lunapark mevkisinde boş araziye vidanjörle atılan akarsu bırakıldığını belirledi.

Suda camekân alınmasının ardından vidanjörü kullanan kişiye adli muamelat uygulandı.

Prof. Dr. Tabakoğlu’na konuşma

Kilis Müftülüğüne atanan Edirne Müftüsü Alettin Bozkurt, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Tabakoğlu, ziyarette Bozkurt’a Edirne’deki hizmetlerinden âlem teşekkürname etti.

Yeni görev durumunda Bozkurt’a başarı dileyen Tabakoğlu, “Edirne kabil Osmanlı’ya benzeri asra mail başkentlik yapmış bir kentte görevde bulundunuz. Fariza süreniz boyunca özveren ve yürekten çalışmalarınız adamakıllı sonuçlar verdi. Başarılı hizmetleriniz amacıyla teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Share: