Ekincilik ve Orman Bakanı Kirişçi, MÜSİAD’da kısım üyeleri ile benzeri araya geldi

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, MÜSİAD’da çağ üyeleri ile bir araya geldi

İSTANBUL – Ekincilik ve Orman Bakanı Birim Kirişçi, ekincilik ve hayvancılık sektörü temsilcileriyle tıpkısı araya gelerek sorunlarını dinledi. Kısaca iki saatlik görüşmede üyeler, Vekil Kirişçi’ye lokma yaparak sorunları dosya halinde tasdik etti.

Ekincilik ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Bakırköy Ataköy’de bulunan MÜSİAD umumi merkezinde, gıda, ekincilik ve hayvancılık sektöründe zindelik gösteren üyelerle bire bir güruh gerçekleştirdi. Kestirmece iki buçuk saat süren toplantıda üyeler, Icra Vekili Kirişçi’ye sektörün sorun ve sıkıntılarını anlatarak, bu sorunlarla ilgili dosyalar teslim etti.

Toplantının peşi sıra açıklamalarda bulunan Bakan Kirişçi, “Haddinden Fazla faydalı, kopça rey alışverişinde bulunduk. Bu derneğin tespitleri, bu derneğin bizim sektörümüze ilişkin hal önerileri, bizler amacıyla karşılık anlatım ediyor. bunların tamamını aldık, dosyalarımızı aldık, notlarımızı aldık. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda, biz buradaki değerlendirmeleri, katkıları dikkate alarak tarım ve orman bakanlığı adına çalışmalarımızı şişman ayrımsız çabukça, sürdüreceğiz” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Nazır Kirişçi ve beraberindeki astronomi kurumdan ayrıldı.



Share: