“Ekmek sersem toplumların gıdasıdır” diyen Kolivar’a memleketinden tepki

“Paketlemek açık ağızlı toplumların gıdasıdır” diyen Kolivar’a memleketinden aksülamel

RİZE – Katıldığı benzeri televizyon programında “Savmak ahmak toplumların esas besin maddesidir” diyen Cihan Kolivar’a memleketi Rize’deki fırıncılardan reaksiyon geldi.

Katıldığı aynı monitör programında “Atlatmak sersem toplumların asıl gıda maddesidir. Bizim sosyete savmak ile doyduğu için başında 20 senedir hakeza yöneticiler duruyor” diyen Savsaklamak Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’a Rize’deki aldatmak üreticilerinden ve vatandaşlardan aksülamel geldi. Rize’de fırıncılık fail Tarkan Karakaş, “‘Atlatmak açık ağızlı toplumların gıdasıdır’ diyen kişiye olağandan o kelimeleri reddetme ediyoruz. Hep fırıncılar yerine namına reddetme ediyoruz” dedi.

Rize’de fırıncılık işleyen Sabri Aydoğdu da Kolivar’a aksülamel göstererek, “Fırıncılık peygamberimizin başlattığı aynı patika ve insanların evine getirdiği velinimettir. Bu ekmeğimizle kimse oynayamaz. Aldatmak aptalların değil, insanlarımızın karnını doyuran bir nimettir. ‘Atlatmak aptal toplumların gıdasıdır’ diyen kişinin kendisi bir numaralı aptaldır. Ahmak olmasaydı o sözleri söylemezdi. Savsaklamak soframızın olmazsa olmazlarından biridir” şeklinde konuştu.

Share: