Entelektüel Büyükşehir Belediyespor’da galibiyet serisi sonrası murat play-off

Uçan Top Misli.com Selatin Ligi’nde sezonun ikinci yarısındaki önceki 3 maçından galibiyetle ayrılan Aydın Büyükşehir Belediyespor, play-off’u hedefliyor.

Aydın temsilcisi, ligin ikinci yarısında oynadığı maçlarda elde ettiği galibiyetlerle 8. sıraya yükseldi.

Play-off için avantaj elde fail gökçe-beyazlı topluluk, 5 Gücük Ay Pazar günü deplasmanda Bolu Belediyespor ile yapacağı pik odaklandı.

Hazırlıklarını Yörük Ali Ede Spor Tesisleri’nde sürdüren Işıklı Büyükşehir Belediyespor’dahi başantrenör Alper Hamurcu, AA muhabirine, play-off üzere önce 8 içerisinde bulunmaları gerektiğini hatırlattı.

Ligin ilk yarısında biberli benzeri başarım sergilediklerini nâkil Hamurkâr, kazanmaları gereken maçları kaybettiklerini söyledi.

İkinci yarıya çokça bol başladıklarını vurgulayan Hamurcu, “Yeryüzü yumruk toparlanacak şeylerden bire bir tanesi katışıksız güveni gine kazanıyor olabilmek. İkinci yarı için oyuncularımı kutlamak istiyorum. Değişik benzeri zihniyet yapısıyla ikinci yarıya başladılar. Hele çok ağırlık olduğunu düşündüğümüz Türk Albeni Yolları maçını kazanmamızın verdiği atılganlık sonrasında Kuzeyboru ve Çukurova Belediyesi Adana Demirspor galibiyetlerini dahi göz önüne alırsak çokça ağır anlamda sorti oldu bizim üzere. Umarım bundan ahir süreçte de bu çıkışı devam ettiririz.” diye niteleyerek konuştu.

Sezon başında belirledikleri play-off oynama hedefinden önce yarıda uzaklaştıklarını kaydeden Hamurcu, aldıkları 3 yengi sonrası bu hedefe yeniden odaklandıklarını aktardı.

Hamurkâr, şunları kaydetti:

“Fikstür adına biraz elan avantajlı görünüyor kabil olsak bile şu aşamadan bilahare oynayacağımız her karşılaşma bizim için çokça büyük. Oynayacağımız rakibin ne kadar faal olduğu evet birlikte hangi kadar bizim ayarımızda olduğu konularının bizi haddinden fazla çok ilgilendirmemesi gerekiyor. Bu gani voleybolu vadi içerisine koyduğumuz müddetçe rakiplerin bizi yenmeleri el olacak.”

Bolu Belediyespor maçı

Bolu Belediyespor deplasmanında galibiyet serisini devam ettirme hedefiyle çalıştıklarını dile getiren Hamurkâr, sözlerini şöyle tamamladı:

“Haddinden Fazla güçlü bire bir Bolu deplasmanı var. Onlar dahi yumruk bir proses geçiriyor. 2-3 oyuncu değiştirdiler. Beş Altı oyuncu üzere türkçesi çokça fazla bilgimiz yok. Bu birlikte bizim amacıyla sunma balaban handikaplardan tıpkısı tanesi. Fikrimizin olmadığı oyunculara alın ayartmak bizim için çok pres. Onun üzere bizim açımızdan çok pres olacağını düşündüğümüz benzeri deplasman.”

Mızıka kaptanı Fatma Şekerci ise ikinci devreye iyi başladıklarını belirterek, “Kazanmaya devam yazar ligde play-off atlatmak istiyoruz. Sonraları dahi Avrupa kupalarına gine başvurmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Share: