Ergene’de mağaza sporları geliştiriliyor

Ergene Kaymakamlığı çatısı altında, mağaza sporlarını kaza geneline aksettirmek ve geliştirilmesini keşfetmek için, Ilçebay Mehmet Sakıncasız Taşçı’nın başkanlığında proje toplantısı gerçekleştirildi.

Ergene Deneyimsizlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı projeyle ilişik bilgiler verdi. Basketbol, uçan top, hentbol, güreş, muay thai, tenis kortu tenisi ve yüzme branşlarında yapılan faaliyetler değerlendirildi.

Toplamda 7 dal ve bin 40 sporcuya ulaşan çalışmanın gerçekleştirildiği, Ergene Kaymakamlığı’nca ilgili sporculara bin 40 sayı çanta, 11 sayı form takımı, 115 sayı eşofman, branşa has toplar ve idman malzemelerinin temin edildiği, ekol spor salonlarının hizmet ve onarımlarının gerçekleştirildiği ifade edildi.

Ilçebay Taşçı ise yaptığı açıklamada, yapılan faaliyetlerden etraf duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu faaliyetlerin artarak bitmeme etmesinin önemine özen çekti.

Toplantının böylelikle Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı Ergene’de salon sporlarının gelişmesine yardım sağlayanlara teşekkürname ederek onurluk takdim etti. – TEKİRDAĞ

Share: