Erol Keder: “İyi oynamadığımız bire bir maçtan 3 fakül aldık”

Gaziantep FK Maharet Direktörü Erol Bulut, Hatayspor maçının peşi sıra yaptığı açıklamada, iyi oynamadıkları aynı maçtan üç puan ile ayrıldıklarını söyledi.

Spor Bacak Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı Hatayspor’u 2-1 yenmiş eden Gaziantep FK Ustalık Direktörü Erol Endişe, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Keder, Gaziantep ve Mardin’üstelik yaşanan gidiş geliş kazalarında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, “Bu sabah yaşadığımız nazik tıpkı üzüntü oldu. Ölen kardeşlerimize Allah’tan yağmur, ailelerine çıdam, yaralılara evgin şifalar diliyorum. Durum ediyorum dikkatsizlikten kaynaklanan trafik kazası. Maalesef ülkemizde haddinden fazla aşkın yaşanan hadisat. Mardin’üstelik tıpkısı kaza oldu orada ölenler var. İstediğimiz ahval yaşıyoruz ama bu hayatta maatteessüf var” dedi.

Golü er bulduktan sonra takımının defansa çekildiğini ve bunun istemedikleri ayrımsız format olduğunu belirten Erol Endişe, “Bugün Hatay uğrunda ongun oynamadığımız tıpkı maçtı ama kazanmayı genişlik azından bilip, esasen pik geçmiş 10-15 zaman istediğimiz doğrultuda başladık. Golü de attık. Amma golü attıktan sonra nedense defansa geçerek ıcığı cıcığı rakibe bırakarak biraz defansa çekilmiş olduk. Bu istemediğimiz benzeri durumdu ama topçu otomatikman kaleyi korumaya yöneliyor. O yüzden rakibe beş altı konum verdik. 1-1’den sonradan toparladık. Yakaladığımız ikinci gol bize rüya verdi. Üste 2-1’den sonra yakaladığımız gidiş Lazar’la alay malay 3-1 yapabilirdik ve maçı bitirebilirdik ama o gerçekleşmediğinden âlem sonlara akıllıca yediğimiz rehavet katıksız adına gelişigüzel maçta olduğu kabil rakipler yahut kendiniz kaleyi korumaya yöneliyorsunuz. Hücuma haddinden fazla aşkın çıkamıyorsunuz veya beş altı pozisyon bulabiliyorsunuz. Onları üstelik değerlendirmeniz gerekiyor. Geçen hafta da söylemiştim. Yakaladığımız pozisyonları elan ferah değerlendirmemiz geçişsiz. Zaman dahi yakaladığımız pozisyonları az buçuk daha mebzul değerlendirmiş olsaydık 3-1 yaparak değişik rahat duruma gelebilirdik. İyi oynamadığımız bire bir maçtan 3 benek aldık. Mücadeleden âlem, isteklerinden kıran futbolcularımı kutlama ediyorum” diyerek konuştu. – HATAY



Share: