Erzincan’da 12 gündür zayi şahsın cesedi bulundu

Erzincan’dahi 1 Ağustos 2022 tarihi itibariyle kayıp başvurusuyla aranan 4 yavru babası 68 yaşındaki Adnan Turan’ın cinayete kurban gittiği ortaya imdi. Turan’ın cesedi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Bayburt yolu üzerindeki Sadak Barajı civarında bulundu. Olayla ilgilendiren Trabzon’da 2 yabansı yakalandı, 1 şüphelinin dahi yakalanması üzere icraat sürdürülüyor.

Erzincan’birlikte ikamet eden ve 12 gündür kendisinden malumat alınamayan 68 yaşındaki Adnan Turan’ın hayatından endişe fail ailesi kaybolma ihbarında bulundu. Bunun konusunda güvenlik güçlerince arama çalışması başlatıldı. Kontrol çalışmaları ve teknik izlem sonucu yapılan incelemelerde olayla ilgisi olduğu belirlenen 2 keleş Trabzon’dahi yakalanarak gözaltına alındı. Firari 1 şüphelinin de yakalanması için icraat sürdürülüyor.

Kayıp olarak aran Adnan Turan’ın da cesedi zaman Okluk Barajı civarında bulundu. Turan’ın geçmiş bilgiler göre darp edildikten bilahare öldürüldüğü ve cesedinin yakılarak baraj civarına bırakıldığı tayin edildi.

Savcılık ve görüngü yeri incelemelerinin ardından ceset otopsi için Gümüşhane Çap Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ait soruşturma devam ediyor. – ERZİNCAN



Share: