Erzincan’da vatandaşları dolandıran düzme diş hekimi paraları alıp kayıplara karıştı

Yapmacıklı doktor skandalında Serencam bulunak Erzincan’ın Çayırlı ilçesi oldu. Kendini dişçi kendisine tanıtıcı ve protez diş yapma vaadiyle can başı 7 bin teklik alıp 10’a mümasil vatandaşı dolandırdığı doğacak sürülen zat kayıplara karıştı.

10’A YAKIN MAĞDUR VAR

Kendilerinin takma diş ika vaadiyle dolandırıldıklarını belirten Çayırlı’daki mağdur vatandaşlar, ” Hatay’dan geldiğini belirten ve kendini Doktor Arif kendisine tanıtıcı sahte diş doktoru, bizlere eğreti diş yapacaktı. Çayırlı, Otlukbeli ve Bayburt’un Demirözü ilçelerinin köylerinde kendini doktor namına tanıtıp bizleri inandırdı. Gezgin diş hekimliği yapıyordu. Can başı 7 bin liramızı alıp yakışmamış diş yapacağını söyledi. Bu şekilde 10’a mail mağdur var.” dedi.

“PARAMIZI ALDI DİŞ YAPMADI”

Vatandaşlar, “Daha sonradan paramızı aldı diş yapmadı. Diş yaptıracak aynı güç buna balya gelince sen hekim musun? diyerek soruyor. Ben diş hekimiyim diyor. Belgen var mı kanıtlayabilir misin? Dediğinde ise ego diş teknikeriyim cevabını veriyor. Onun belgesi var mı? Doküman gösteremiyor ve uzaklaşıyor sonradan de kayıplara karışıyor. Biz bu diyalogdan sonraları şahsın yapmacıklı doktor olduğunu ve dolandırıldığımızı anladık. Isim kayıplara karıştı, ulaşamıyoruz. İlgili mercilere şikayette bulunduk” ifadelerini kullandı.

Share: