Eşi ve ilişkisi olduğu tez edilen kişiyi öldürüp, peşi sıra “harbilik amacıyla” dedi

Eşi ve ilişkisi olduğu argüman edilen kişiyi öldürüp, ardından “hakkaniyet amacıyla” dedi

Cinayetleri işleyip kaçarken toplumsal medyasından ‘intikam benim işim’ paylaşımı yaptı

Karısıyla ilişkisi olduğu argüman edilen şahsı öldüren acımasız zanlısı koca adliyeye polat yelekle gönderme edildi

AFYONKARAHİSAR – Afyonkarahisar’da eşini ve ilişkisi olduğu iddia edilen şahsı öldüren cani zanlısı adliye girişinde ‘cinayeti neden işlediniz?’ sorusuna ‘namusum amacıyla’ yanıtını verdi. Gaddar zanlısının cinayeti işledikten sonradan sosyal medya hesabından ‘intikam benim işim’ şeklinde paylaşım yapması ise akıllara durgunluk verdi.

Olay, Sandıklı kaymakamlık merkezinde evvel öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere bakarak, Mehmet Ali U., esbak öğle vakti saatlerinde kaymakamlık merkezinde eşi Sibel U., ile aralarında gönül ilişkisi olduğu argüman edilen İbrahim D.’yi birlikte gördü. Duruma öfkelenen Mehmet Yüksek U., ile yanlar ortada ağız dalaşı çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Yüce U., birlikte bulunan tabanca ile ikilinin üstüne keskin açtı. Sibel U., tabancayı görünce kaçmaya başlarken, İbrahim D., ise kahvehaneye sığındı. İçeri giren Mehmet Mualla U., İbrahim D.’ye kurşun yağdırdı. Bu sırada kahvehanede bulunan İbrahim D.’nin babası Adil D.’de açılan ateşte yaralandı.

Talihsiz karı olay yerinden hayatını kaybetti

Kahvehaneden dışarı çıkan Mehmet Ulu U., bu posta karısının peşine düştü. Sibel U.’da ayrılmak için Hisarcık Mahallesi Muhtarlığına sığındı. Sokakta benzeri müddet karısını arayan öfkeli âdem daha sonra muhtarlık binası içine girerek eşi Sibel U.’ya 4 halk çığlık açtı. Olayın ardından çevredekilerin malumat vermesiyle bölgeye çok sayıda polis güçleri ve 112 Evgin servis ambulansı atıf edildi. Bölgeye mevrut esenlik ekipleri Sibel U.’nun öldüğünü belirlerken, ağırbaşlı yaralanan İbrahim D., ile babası Adaletli D.’yi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan İbrahim D.’bile kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kaçarken sosyal medyadan akıllara zarar paylaşım yaptı

Cinayeti işledikten sonradan kaçan Mehmet Ulvi U., ise Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne sadık ekiplerin muvaffakiyetli takibi sonrası olaydan kısaca fire saat bilahare kullanılmayan benzeri binada cürüm aleti tabancayla yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahsın kaçtığı muallel saatlik müddet içerisinde ise toplumsal medyadan olaya atıfta bulunduğu ‘intikam benim işim’ şeklinde paylaşım yaptığı ortaya bundan sonra.

Acımasız zanlısı polat yelekle adliyeye konuldu

Dün geceyi emniyette nâkil katil zanlısı Mehmet Mehabetli U., ifadesinin peşi sıra bugün gün ortası saatlerinde Sandıklı Adliyesi’ne gönderme edildi. Geniş düzenlilik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Mehmet Mehabetli U.’ya polat delme giydirilirken, acara güç ekipleri de yaşanabilecek olumsuzluklara cebin tılsım aldı.

Olayda 4 yavru babasız kaldı

Adliye girişinde gazetecilerin ‘cinayeti ne işlediniz’ sorusuna ise Mehmet Yüce U., ‘doğruluk meselesi’ yanıtını verdi. Mehmet Mürtefi U.’nun müddeiumumilik sorgusunun peşi sıra mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Öte yandan, Mehmet Ali U., öldürdüğü Sibel U.’dan 4 çocuğunun olduğu öğrenilirken, olayda hayatını kaybedenlerin ise sabahleyin er saatlerde toprağa verildiği öğrenildi.



Share: