Eşini ve 3 kızını katleden moskof karşı azılı hakikat ortaya çıktı! Komşular engellemiş

Şırnak’ın İdil ilçesi Eskimemiş Mahalle Botaş Caddesi’nde 01.30 sıralarında Hasan Karaaslan, evde uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Kükremek (17), Melek (16) ve Şerife Karaaslan’ı (13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü.

TESLİM OLDU

Hasan Karaaslan, daha sonradan silahıyla alay malay polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü bildirdi. Karaaslan, gözaltına alınırken fenomen yerine atıf edilen sağlık ve polis ekipleri, 4 kişinin donmuş bedenleriyle karşılaştı. Kafalarına isabet fail mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen ana ve 3 kızının cansız bedenleri otopsi amacıyla Şırnak Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

2 ÇOCUĞUNU DAHA VURMAK İSTEMİŞ

Eşini ve 3 kızını öldüren Hasan Karaaslan’ın daha sonra annesinin acilen yandaki evinin bahçesinde uyuyan, yaşları beribenzer ve 1’i erkek 2 çocuğunu bile vurmak için oraya yöneldiği ortaya bundan sonra. Zırh sesleri üstüne bahçeye gelen komşuları gören Karaaslan’ın, henüz sonraları bu eyleminden vazgeçtiği ardından gidip polise doğrulama olduğu belirtildi.

8 ÇOCUĞU VARMIŞ

8 çocuğu olan Hasan Karaaslan’ın 2 erkek çocuğunun birlikte Karadeniz’e fındık almak amacıyla gittiği, 1 çocuğunun ise İstanbul’da darülfünun öğrencisi olduğu öğrenildi.

ÖNCE ÇOCUKLARINI BILAHARE SESE UYANAN KARISINI ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan Hasan Karaaslan’ın, evvel 3 kızını daha bilahare zırh sesleri üzerine uyanan ve elem atmaya başlayan eşini öldürdüğü belirtildi.



Share: