Eskiden Çukurova’nın Fadik’i sosyal medyada dinlence fotoğraflarını yayınladı

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eskiden Çukurova’daki Fadik rolüyle geçmiş düzencilik deneyimini dinç Polen Emre, adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Ayvaz Hazır ile evlenen oyuncu, içtimai medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.

FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Dizideki rolüyle degaje bir hayran kitlesine ulaşan genç aktör, paylaşımlarıyla üstelik adından sık sık alay ettiriyor. Bugünlerde eşiyle balayında olan aktör, Instagram hesabından “Yaz” notuyla bikinili pozlarını paylaştı. 31 yaşındaki Çiçek Tozu Emre söz konusu paylaşımıyla öne çıkmayı başardı.

ÇIÇEK TOZU EMRE KİMDİR?

Polen Emre, 1991 yılında Adana’da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Plato Okulu Radyo ve Monitör Bölümü’nde tamamladı. Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrolarında fariza düzlük Fadik Emre, en üst Mahiyet Öngören’in yazdığı Asiye Lacerem Kurtulur oyununda Asiye karakteriyle seyir izleyicisinin karşısına imdi. Emre, önce köpoğluluk deneyimini de ATV ekranlarında yayınlanan Zamanında Çukurova dizisinde maltalık verdiği Fadik karakteri ile yaşadı.



Share: