Eskişehir Söğütönü-Biberli Yolunda Icraat Bitmeme Ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi marifetiyle yapımı süren Söğütönü-Izdırap amacında ikinci etap çalışmaları ağır sıklet şekilde bitmeme ediyor.

Sorunsuz tıpkısı üstyapı üzere kere yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Söğütönü-Biberli amacında kere genişletme çalışmalarına devam ediyor. İmar planına ilişkin adına şehir trafiğini rahatlatacak Söğütönü-Keskin yolunun önceki etabında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi El Imal Hizmet ve Tamirat Dairesi Başkanlığı ekipleri eliyle Ankara- Bursa çevreyolu köprülü kavşağı ile Aktürk Çıkmaz kesişimine büyüklüğünde olan departman tamamlanıp trafiğe açıldı.

İkinci hamle olan yolun Kenter sokak ile 1516. sokağa büyüklüğünde olan kısmında 10 Ağustos’ta başlayan çalışmalarda de sona yaklaşıldı. Sıcak asfalt seriminin yapıldığı yolda bordür taşı mefruşat ile Park Yeri ve Bahçeler Dairesi ekiplerinin ağaçlandırma, OEDAŞ’ın mutedil orta kaldırım aydınlatması ve ESKİ ekiplerinin enfrastrüktür çalışması sürüyor. Toplamda 2400 metre uzunluğunda yapımı tamamlanacak misil ile Eskişehir şehir içi ulaşımında dahi tehlikesiz ve konforlu yolcuğun beraberinde trafikte eke bire bir rahatlama yaşanacak. Ekipler icraat zımnında sürücülerin oluşturulan alternatif güzergahlardan ulaşımı sağlayabileceklerini hatırlatarak, trafik belen ve işaretçilerine ilgi edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Share: