Eskişehir’de kursiyer polislerden depremzedelere azık ve ihtiyaç malzemesi desteği

Eskişehir Trafik Polis Eğitim Bilimi Merkezi’nde eğitimlerini bütünler kursiyerler, güven mensubu yakını depremzedeler için hazırlanan odaların dolaplarına gıda ve gerekseme malzemeleri bıraktı.

“Asrın felaketi” namına nitelenen Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen depremlerin arkası sıra Eskişehir’deki Trafik Polis Güçleri Eğitim Bilimi Merkezi’nde kursiyerlerin kaldığı odalar polis güçleri yakını depremzedeler için hazırlandı.

Eğitimlerinin son gününde çokça sayıda polis güçleri memuru özlük aralarında topladıkları parayla, kaldıkları odalara ve içindeki buzdolaplarına besin ve ihtiyaç malzemeleri koydu.

Polis Güçleri memurları odalara bıraktıkları notlarda, şu ifadelere kayran verdi:

“‘Muammer olduğumu bu gösterişli olaydan kontekst hepimize esbak olsun. Milletimizin başı sıhhatli olsun.’ ‘Türk polis güçleri teşkilatı daima sizinle birlikte’, ‘Acınızı tamam polis güçleri teşkilatı adına paylaşıyoruz. Tanrı ayrımsız daha milletimize hakeza ayrımsız dokunaklı yaşatmasın’, ‘İnanın ilk günden beri dualarımız, kalbimiz, aklımız, sizlerleydi. Yaşamış olduğunuz bu gösterişli olaydan dolayı hepinize çokça eski olsun. Benzeri nebze yüzünüzü güldürmek istedik. Bu kara günleri elele, sırtsırta aşacağız inşallah. Türk polis güçleri teşkilatı baştan sona yanınızda. Çok geçmiş olsun.'”

Share: