Evcil malı haftasında paylaşmanın önemine ilgi çekildi

Sakarya Büyükşehir SGM’dahi Yerel Malı haftası coşkulu ayrımsız şekilde kutlandı. Hususi gereksinimli erler ve aileleri yapmış oldukları yiyecekleri sınıf arkadaşları ve SGM binasında dağıtarak paylaşmanın önemine vurgu yaptılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Içtimai Aksiyon Merkezleri’nde (SGM) eğitimler, çalıştırıcı oyunlar ve herhangi bir yaştan kişiye hitap fail ameliyat ile devam ediyor. Bu çerçevede Sakat Hizmetleri bünyesinde eğitim bilimi düz özel gereksinimli fertler, seçme yıl 12-18 Mesafe tarihleri ortada kutlanan ‘Yerli Malı’ haftası amacıyla birbirinden iyicene lezzetleri aileleriyle alay malay yaparak derslik arkadaşlarına getirdiler. Ayrıca özel gereksinimli efrat, SGM binasında paketlemiş oldukları mısırları birlikte model görevlilerine ağırlama etti.

Toplumsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı eliyle yapılan açıklamada, “Hususi gereksinimli bireylerimizin kurumumuzda yaptığı bir nice elektrik var. Onların bu kadar özenle çalışmasına tıpkısı nebze birlikte olsa ulama sağlıyor girmek bizlerin bildirme nazik mutluluğu. Domestik Malı haftası üstelik bunun sunu iri örneklerinden benzeri tanesi. Öğrencilerimiz, aileleri ile birlikte paylaşmanın verdiği mutluluğu parçalanmamış SGM binasına yansıttılar. Tekrardan bütün öğrencilerimizi kutluyoruz” denildi. – SAKARYA

Share: