Fatih Erbakan: “Türkiye’nin yeryüzü aceleci büyüyen partisi haline geldik”

Yeniden Bol Bolamat Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ” Türkiye’nin sunu balaban partisi olacağız. Milli görüşü baştan iktidara taşıyacağız ve bu muazzez milleti maddesel ve manevi sıkıntılarından gine milli rey ve refahla kurtaracağız inşallah” dedi.

Erbakan, partisinin Kahramanmaraş 2. Kolay Kongresi için kente geldi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen program öncesi partililerin coşkulu karşılaması ile salona giren Erbakan, burada aynı danışma yaptı. Düzenlenen kongrenin yeniden milli görüş sancağını yeniden Kahramanmaraş’ın burçlarına dikmeyi hedeflediklerini ifade eden Erbakan, “Erbakan hocamızın ünlü tıpkı sözü vardı, diyordu kim, ‘Biz iri zaferlerimizi, topumuz tankımız düşmandan henüz faik olduğu üzere kazanmadık, biz hep savaşları inanç inan inanç ile kazandık’ diyordu. Yeniden Bol Bolamat Partimiz yer bodur sürecin zarfında bütün engellemeler ve ambargolara rağmen Türkiye’nin genişlik hızlı büyüyen partisi haline gelmiştir. Yargıtay’ın açıkladığı resmi organ rakamları diyor bunu. Bire Bir ay içerisinde 31 bin organ kaydederek esasen böke olduk ve yeryüzü aceleci büyüyen partisi olmayı elde ettik elhamdülillah. Hedefimiz gelişigüzel ay aylık olarak 50 bin unsur afişe etmek ve sunma güdük süre içerisinde 500 bin üyeye ulaşmaktır. Bu fedakar üyelerimiz ve milletimizin desteği ile hedefimize sunma kısa sürede ulaşacağız. Kaynak yardımı olmadan, dış güçlerin yardımı olmadan, holding patronları, gazeteler ve televizyonlar olmadan sair bütün partilerin önüne geçtik” dedi.

Hedeflerinde 81 ilde 681 proje olduğunu anlatım eden Erbakan, “81 ilimizin olduğu kabil Kahramanmaraş’ın de problemlerini biliyoruz hep birlikte bunların üstesinden geleceğiz. Evvelce olduğu üzere bugün dahi milli fikir ile kurtuluşa ereceğiz inşallah. Baştan bol bolamat iktidarında takanak bulunmayan, repo namevcut, işsizlik bulunmayan, arttırma algı koyma bulunmayan, israf bulunmayan, nahak rüsum bulunmayan, kamu mallarını namevcut yazar feda etmek yok. Yeniden Bolluk iktidarında geçmiş budun anlayışı var, yargıda, yönetimde adalet var, milli ana, işçiye emekliye sağlık gelmez yüzdelik beniz elli mahiye zammı var. Çiftçiye köylüye sakametli mazot ve bozuk faaliyet var. 81 ilimize 681 bolluk projesi var. Baştan Bol Bolamat iktidarında istihsal var, istihdam var, dış satım var. EYT’lilerin mağduriyetinin giderilmesi var. Atanamayan öğretmenlerin ataması var. Gardiyan kerem değil garson oran anlayışı var. Elden imtiyazlılara yemeden içmeden iktidara yakın olanlara değil herkese bolluk var, feyiz var, artağanlık var. Mahiyet paketlerimiz amade, projelerimiz amade, hepsinden önemlisi gönül rahatlığı üzere değil Allah rızası için çalışan milli kuruntu kadrolarımız amade” dedi.

Erbakan, Gaziantep Nizip’te meydana mevrut trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. – KAHRAMANMARAŞ



Share: