Fidyeinecat amacıyla kaçırılan 8 yaşındaki çocuk kurtarıldı

Bolu’üstelik evinin bahçesinde oynarken kandırılarak fidye üzere kaçırılan 8 yaşındaki bala, tıpkısı hisse senedi merkezinin çatı katında sandalyeye bağlanmış halde bulundu.

Sokakta yaşadığı öğrenilen O.Ö. isimli güç, ebeveynleri evde yoksuz ve villanın bahçesinde köpeğiyle oynayan 8 yaşındaki Ö.B.Ö’yü ayrımsız süre izledi.

Çocuğun eve girmesinin ardından köpeği kaçıran çirkin, hariç çıktığında Ö.B.O’ya köpeğinin yerini bildiğini ve kendisiyle gelirse yerini göstereceğini söyledi.

Teklifini akseptans fail çocuğu kaçıran O.Ö, hisse senedi merkezinin çatısına götürdüğü çocuğun ellerini, ayaklarını ve ağzını bantlayarak sandalyeye bağladı.

Daha sonradan kurtulmalık istemek için eve giden ve çocuğunu evde bulamayan annenin selen vermesi üstüne bölgeye gelenleri görünce ürkü özne çirkin, koşmaya başlayınca vatandaşlar yoluyla kovalandı.

Bu sırada kovalamacayı fark fail ve görevde olmayan polis memurunun durdurduğu araçla takiben gittiği O.Ö, vatandaşların bile sayesinde yakalanarak polis güçleri merkezine götürüldü.

İfadesinde çocuğu fidye amacıyla kaçırdığını itiraf fail zanlının, Ö.B.Ö’yü tuttuğu yeri tarif etmesi üstüne Yaşamkent Mahallesi’ndeki hisse senedi merkezine giden ekipler, çocuğu sandalyeye bantlanmış halde buldu.

Sağlık ekiplerince kontrolden geçirilen çocuğun durumunun gani olduğu öğrenildi.

Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Share: