Finlandiya Başbakanı Marin, ülkeyi karıştıran kasedi sonrası etap attı

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, arkadaşlarıyla partide tarz söyleyip raks ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından eleştiri oklarının hedefi oldu. Kendinden geçerek dans fail Marin’le ilgilendiren ortaya sâdır serencam video ise tepkileri henüz birlikte artırdı. Görüntülerde evli olduğu tanıdık Marin’in tıpkısı bambaşka koca vasıtasıyla boynundan öpülüyor.

UYUŞTURUCU TESTİ YAPTIRDI

Muhalif milletvekillerinin metal testinden geçmesi gerektiğini söylediği Başvekil Marin’den ise kullanılmamış bire bir açıklama geldi. Marin gerçekleştirdiği basın toplantısında endişeleri kabul etmek amacıyla tılsım adına metal testi yaptırdığını ve sonuçların önümüzdeki hafta çıkacağını duyurdu. Maden kullanmadığını bir sefer henüz dile getiren Marin, “Gayrikanuni hiçbir madde yapmadım. Güre yaşlarımda birlikte seçme esrar kullanmadım” ifadelerini kullandı.

“PARTİ GÜNÜNDE PLANLI BİR TOPLANTIM YOKTU”

Meyan 2019’dan bu yana iktidarda olan Marin’in icabında fücceten değişmeyen alıp alamayacağının sorgulanmasına yönelik Marin, “Gecenin bire bir yarısı şappadak tıpkı format yaşandığını aynı el üstelik hatırlamıyorum. Tümen yaptığım günlerde düzenlenen aynı güruh yoktu” diyerek konuştu. Marin, dans ettiği anların kaydedildiğini bildiğini, fakat görüntülerin kamuoyuna servis edilmesinden yağlık ümitsiz olduğunu söyleyerek, “İnsanların abes zaman ve faaliyet zamanının ayrılabileceğini anladığına inanıyorum” şeklinde konuştu.

2019 yılında 34 yaşındayken başvekâlet koltuğuna oturan Marin, büyüklük tarihindeki arz taze başvekil olmuştu.



Share: