Gaziantep Basket sağlık kontrolünden geçti

Off çeyrek finalde elenen Gaziantep Basket Takımı, bakir mevsim dinlenme kampı hazırlıkları öncesinde Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

ING Basket Süper Ligi’nin iddialı takımlarından biri olan Gaziantep Basketbol Takımı, 2022-2023 sezonu öncesi sağlık kontrolünden geçti. Al-siyahlıların esenlik kontrolleri kulübün esenlik sponsoru olan Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde yapıldı. Yeni transferlerin bile vadi aldığı afiyet kontrolüne A Takımdan 13 basketçi katıldı.

Detaylı dem tetkikleri yapılan sporcular, dâhiliye ve kardiyoloji bölümlerinde sondaj edildi. Afiyet kontrolü, PCR, antijen, EKG ve güç testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

“Sporcular çok ongun durumda”

3 sporcunun tayyare biletindeki arıza dolayısıyla afiyet kontrolüne katılamadığını nâkil Topluluk Menajeri Öner Duruk, A takımdan 13 sporcunun kontrolden geçtiğini söyledi. Takımın 21 Ağustos’ta Bolu’ya gideceğini paylaşan Menajer Stator, “Bolu’bile yıpranmamış zaman kamp hazırlıklarına başlayacağız. Sporcular keyif yönünden gayet dolgunca durumdalar. Takımda pozitif bir yassı var. Umarım mıhlı ve erinçli aynı şekilde bu sezonu tamamlarız. Sporcuların kontrollerinden gelişigüzel olumsuzluğa rastlanmadı. Hepsi çok bereketli durumda. Medical Point Gaziantep Hastanesi ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kontroller gani geçti”

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erhan Yazar ise Medical Point ailesi olarak bugün Gaziantep Basket takımını ağırladıklarını söyledi. Takımın afiyet sponsoru olduklarını aktaran Dr. Müellif, “Basketbolcuların ruh muayenelerini yaptık. Kontroller gayet mebzul geçti. Hepsinin sağlığı yerinde. Dimdik ve sakatlıksız tıpkısı mevsim geçirmelerini diliyoruz” dedi.

Basketbol takımının sağlık kontrolünün başarıyla gerçekleştiğini nâkil İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Çakır üstelik sporcuların PCR, koku tahlilleri, antijen ve antikor üzere testlerden geçtiğini belirterek, eskimemiş sezonda takıma başarılar diledi. – GAZİANTEP



Share: