Gaziantep Basketbol esenlik kontrolünden geçti

Off çeyrek altın finalde elenen Gaziantep Basketbol Takımı, kullanılmamış sezon kamp hazırlıkları öncesinde Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde keyif kontrolünden geçti.

ING Basketbol Süper Ligi’nin iddialı takımlarından biri olan Gaziantep Basket Takımı, 2022-2023 sezonu öncesi esenlik kontrolünden geçti. Al-siyahlıların esenlik kontrolleri kulübün afiyet sponsoru olan Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde yapıldı. Yeni transferlerin de düz aldığı esenlik kontrolüne A Takımdan 13 basketbolcu katıldı.

Detaylı içki tetkikleri yapılan sporcular, dâhiliye ve kardiyoloji bölümlerinde sondaj edildi. Keyif kontrolü, PCR, antijen, EKG ve çaba testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

“Sporcular çok bol durumda”

3 sporcunun tayyare biletindeki aksaklık zımnında afiyet kontrolüne katılamadığını nâkil Topluluk Menajeri Öner Duruk, A takımdan 13 sporcunun kontrolden geçtiğini söyledi. Takımın 21 Ağustos’ta Bolu’ya gideceğini paylaşan Menajer Duruk, “Bolu’dahi eskimemiş sezon dinlenme kampı hazırlıklarına başlayacağız. Sporcular keyif yönünden gayet bol durumdalar. Takımda zait bire bir ortam var. Umarım dimdik ve huzurlu bir şekilde bu sezonu tamamlarız. Sporcuların kontrollerinden rastgele olumsuzluğa rastlanmadı. Bütünü çokça ongun durumda. Medical Point Gaziantep Hastanesi ekibine haddinden fazla teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kontroller mebzul geçti”

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erhan Kalem Erbabı ise Medical Point ailesi namına bugün Gaziantep Basketbol takımını ağırladıklarını söyledi. Takımın afiyet sponsoru olduklarını nâkil Dr. Müellif, “Basketbolcuların önsezi muayenelerini yaptık. Kontroller gayet bol geçti. Hepsinin sağlığı durumunda. Metin ve sakatlıksız bir mevsim geçirmelerini diliyoruz” dedi.

Basket takımının afiyet kontrolünün başarıyla gerçekleştiğini aktaran İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Çakırdoğan üstelik sporcuların PCR, içki tahlilleri, antijen ve antikor üzere testlerden geçtiğini belirterek, bakir sezonda takıma başarılar diledi. – GAZİANTEP

Share: