Gaziantep FK maçının peşi sıra

Spor Toto Süper Lig’in 3’üncü haftasında Gaziantep FK, Atakaş Hatayspor’u kişi sahasında 2-1 aşınmış etti. Karşılaşmanın peşi sıra Atakaş Hatayspor Teknik Sorumlusu Cevdet Göç ve Gaziantep FK Maharet Direktörü Erol Keder düzenlenen matbuat toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Aldıkları mağlubiyetten belde kalbi kırık olduklarını tabir eden Atakaş Hatayspor Beceri Sorumlusu Cevdet Göç, açıklamasında şu ifadelere düz verdi:

“Yolmak için planlar yaptığımız ve temizlemek için çalıştığımız aynı maça haddizatında ferah birlikte motive olduk. Fakat her iki yarının başında yediğimiz goller… Futbolda bunlar var mı, var. Peki, ara sıra ferdî hatalara bire bir madde yapamıyoruz. Yediğimiz önce golden sonradan oyunu gene kontrolümüze aldık. Ataklar yaptık, pozisyonlar kaçırdık. Eşitliği üstelik yakaladık. Yine yıldızı düşük tıpkısı gol yedik. İyi benzeri rakip. Geçen yıldan birlikte oynamaya alışmış ve konusunda koyarak gelen benzeri rakip. Tabiatıyla ki bu büyüklüğünde bireysel hatalar olmamalı. Evet, gene söylüyorum futbolun içerisinde var. İstatistiklere baktığımız devir 72’ye 28 gibi tıpkısı topla oynama oranı var amma futbolda her husus sayımlama değil. Biz şundan mutluyuz baziçe olarak gelişmeye devam ediyoruz. İyi oynadığımızı düşünüyoruz. Az Buçuk henüz serencam vuruşlarda ihtimal bizim üstelik daha çok ant ayırıp çalışmamız gerekecek. Oyunumuzun üstüne koymamız gerekiyor. Bunun zamana ihtiyacı olduğu aynı oyun olduğunu biliyoruz. Arkadaşlarıma teşekkürname ediyorum, ayaklarına sağlık. Rakibimizi da kutlama ediyorum. Bence keyifli, hoş tıpkısı oyun oldu. Amma bu seçkin devir böyle imkânsız. Bu kadar faik oynadığınız tıpkı maçta sonuçlandırmayı de yapmanız lazım. Biraz dahi talihsizlik, meskenet mi diyelim? Bireysel hatalara yapacak bire bir şey yok.”BULUT: İYİ OYNAMADIĞIMIZ BİR MAÇTAN 3 FAKÜL ALDIKAtakaş Hatayspor’a cebin gür oynayamadıklarını ancak kazanmayı bildiklerini belirten Gaziantep FK Maharet Direktörü Erol Bulut, “Esasta pik evvel 10-15 zaman istediğimiz doğrultuda başladık, golü birlikte attık. Ama golü attıktan sonradan nedense defansa geçerek tamamı rakibe bırakarak az buçuk defansa fariğ olduk. Bu istemediğimiz tıpkısı durumdu amma topçu otomatikman kaleyi korumaya yöneliyor. O yüzden rakibe biraz pozisyon verdik. 1-1’den sonra toparladık. Yakaladığımız ikinci gol bize imge verdi. Antrparantez 2-1’den sonra yakaladığımız mevki Lazar’la gelişigüzel 3-1 yapabilirdik ve maçı bitirebilirdik ama o gerçekleşmediğinden ortalık sonlara doğru yediğimiz sorumluluk katıksız yerine her maçta olduğu kabil rakipler yahut kendiniz kaleyi korumaya yöneliyosunuz. Hücuma çok fazla çıkamıyorsunuz veya biraz konum bulabiliyorsunuz amma onları üstelik değerlendirmeniz gerekiyor. Geçen hafta da söylemiştim. Yakaladığımız pozisyonları henüz ferah değerlendirmemiz lazım. Bugün de yakaladığımız pozisyonları biraz elan bol değerlendirmiş olsaydık 3-1 yaparak elan abat duruma gelebilirdik. İyi oynamadığımız tıpkısı maçtan 3 puan aldık. Mücadeleden dolayı, isteklerinden ekolojik ortam futbolcularımı tebrik kartı ediyorum” dedi.

Keder, konuşmasının böylece Gaziantep ve Mardin’birlikte meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan yağmur, yaralılara ivedi şifalar diledi.



Share: