Gaziantep’te kaymakamlık hatıra, güvenlik kamerasına yansıdı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 3 can yaralandığı kaymakamlık anı bire bir gelişim yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Gaziantep’in İslahiye ilçesi Otogar Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Delice B. yönetimindeki 27 AAF 033 plakalı Audi marka otomobil ile Muhammet Z. yönetimindeki 27 MB 2240 plakalı Hyundai işaret pikap çarpıştı. Al çırağ ihlali sonucu meydana mevrut kazada otomobilde bulunan iki sevimli yaralanırken başka araçta kâin çoban Muhammed Z. çarpışmanın etkisi ile araçta sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların 112 müstacel müzaheret hattına marifet vermesi ile fenomen yerine keyif ve itfaiye aracı ekipleri yönlendirildi. Araçta sıkışan sürücü itfaiye aracı ekipleri tarafından yapılan himmet ile sıkıştığı yerden çıkarılarak cankurtaran ile İslahiye Mehabet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği anlar ise aynı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki aracın yaslı şekilde çarpıştığı görülüyor. Otomobilde mevcut şahısların afiyet durumlarının mebzul olduğu görülürken kamyonet sürücüsünün durumu ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis olay durumunda inceleme yaparken, kaymakamlık dolayısıyla ayrımsız süre geçişin kontrollü sağlandığı sefer ise araçların kaldırılması ile normale döndü. – GAZİANTEP

Share: