GAZİANTEP’TEKİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN ATA İLE OĞLU AKIBET YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GAZİANTEP – Nizip Otoyolu’ndaki kazada hayatını kaybeden Baba Yusuf Birdal(50) ve oğlu Aziz Birdal(21) İstanbul’de akıbet yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantep – Nizip Otoyolu’nda hayatını kaybeden 16 yaşama arasında düz kayran Baba Yusuf Birdal ve oğlu Aziz Birdal’ın cenazeleri İstanbul’a getirildi. Ağababa oğlun Arnavutköy Bolluca Mahallesi’ndeki evlerinin önüne taziye çadırı kuruldu. Ev üyeleri burada taziyeleri kabul etti. Bolluca Forma Camii’ne getirilen baba ve oğlu için öğle cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının arkası sıra ağababa ile oğlunun cenazesi helallik üzere evlerinin önüne getirildi. Ata Yusuf Birdal ile oğlu Muazzez Birdal Bolluca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“ARKADAN GELEN OTOBÜS YOLDAKİ YAĞDAN DOLAYI KAYMIŞ”

Yusuf Birdal’ın halasının oğlu Anlaklı Demirhan, ” Diyarbakır’a yapı amacıyla gidiyormuş. Bu yolda giderken kaza yapıyorlar. Kazaya müdahale için ekipler geliyor, bu sırada de arkadan gelen otobüs yoldaki yağdan belde kayıyor, bunlara çarpıyor. Bizim arabadan yağ sızmış diyorlar amma orası henüz net değil. Acımız iri, iki çocuğu vardı. Bunlardan biri dahi rahmetlik olan” dedi.

Fon dökümü——-Yusuf Birdal’ın fotoğrafı Eren Birdal’ın fotoğrafı Evlerinin önünden detaylar Helallik amacıyla lüp uğrunda toplananlardan detaylar Anlaklı Demirhan ile röportaj Cenaze namazı Helallik alınması detayı Umumi ve detaylar

– İstanbul



Share: