Geleceğin futbolcuları spor okullarında yetişiyor

Toyluk ve Spor İl Müdürü Fikret Batur, futbol kulüplerinin açtığı GSB Spor Okullarında eğitim bilimi gören sporcuları idman yaptıkları yerde ülfet ederek onlarla sohbet etti.

Deneyimsizlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Altınşehir Mansur Koruyucu Futbol Sahasında GSB Spor Okulları çercevesinde antrenman fail sporcular ile aynı araya geldi.

Fikret Batur, ” Adıyaman’daki birlik spor tesislerimiz 7/24 çocuklarımızın ve halkımızın hizmetinde. Biz birlikte İl Müdürlüğü yerine, tekmil öğrencilerimizi spora teşvik ederek bilcümle tesislerimizden faydalanmaları ve istedikleri branşta kendilerini geliştirebilmeleri üzere bütün antrenör ve idarecilerimizle alay malay gençlerimizi sağlıklı aynı evlat yerine pekiştirmek amacıyla elimizden mevrut gayreti gösteriyoruz. Geleceğin futbolcuları açtığımız yaz spor okullarında yetişiyor. Bu güne büyüklüğünde öğrencilerimizin ve gençlerimizin meslek hayatlarını etkileyemeyecek şekilde spor hayatlarını sürdürebilmeleri üzere canlılık programlarımıza özen gösteriyoruz. Zira spor ve ekol hayatı birbirini asla etkilememeli. GSB Spor Okulları çercevesinde çocuklarımıza verdikleri eğitimlerden hava Engin Fikir Spor Kulübü Başkanı Zeynal Kaplan’a ve yönetimine teşekkürname ederim” dedi.

Açık Deniz Düşün Spor Kulübü Başkanı Zeynal Kaplan, spora ve sporculara gösterdiği mail ilgiden kıran Toyluk ve Spor İl Müdürü Fikret Bahadır’e teşekkür etti.

Çocukların ve gençlerin gelecekte başarılarla kırcı tıpkısı spor hayatları olması amacıyla hız ettiklerini belirten Kaplan, bu bilinçle gençlik ihya liglerine, TFF Adıyaman 1. Tor ligine ve Cahillik Geliştirme Ligleri olan U18- U17- U16- U15- U14- U13- U12- U11 liglerine Ayak Topu Altyapı Okulu faaliyetleri ile sportmen yetiştirmeye bitmeme ettiklerini söyledi. – ADIYAMAN

Share: