Gençlere yazlık sinema keyfi

Erzurum’da SELIM Parti Gençlik Kolları yalınlık hava sineması projesi başlattı.

YANLIŞSIZ Gençler yaz akşamlarında vatandaşları celi hava sineması ile buluşturuyor. Parafin perdede armağan almış ve sevilen filmleri toplumsal medyada ankete açarak seçilen filmi Olimpiyat Ulus Bahçesi’nde ikram ettikleri patlamış darı eşliğinde gösterime sünüyor.

‘Nostaljik geleneği yaşatıyoruz’

SELIM Parti Erzurum İl Toyluk Kolları Başkanı Muhammed Gökberk Kocaaliler, yunak yaz akşamlarında Erzurumlu canlı kardeşlerimizin hoşça espas geçirmelerini istediklerini belirterek, yaz akşamlarında başlattıkları beyaz perde projesine ilginin çok faziletli olduğunu belirtti.

Başkan Kocaaliler, “Erzurum’da DOĞRU Parti Cahillik Kolları kendisine Erzurum’da muamele akşamları gençlerin arz haddinden fazla uğrak alanı olan Olimpiyat kavim Bahçesinde celi hava sineması kuruyoruz. Belirgin çekicilik sineması bir zaman sık sık rastlanan bire bir eğlenceydi. Ama maatteessüf gelişen teknolojiyle birlikte bu gelenek üstelik unutulmaya yüz tuttu. Tığ bile DOĞRU Toyluk namına daha çok tıpkı geçmişseverlik haline gelen bu geleneği neşelendirmek ve güre nesillere öncelemek için bu uygulamayı başlattık. Bu projede emeği sabık özellikle Büyükşehir Şehremaneti Başkanımız Mehmet Sekmen’e, İl Başkanımız Mehmet Emiz Öz’e ve şehrimizin politik büyüklerine çokça teşekkürname ediyorum” dedi. – ERZURUM

Share: