Germencik’te Yaz Kur’an Kursları Arası Uçan Top Turnuvası düzenlendi

Germencik İlçe Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü eliyle Yaz Kur’an Kursları kız ve eş öğrencileri arası voleybol turnuvası düzenlendi.

Gerçekleştirilen uçan top turnuvasında kızlar kategorisinde; Şeyh Mehmet Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri birinci olurken, ikinci Hıdırbeyli Yıpranmamış Cami Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, üçüncü ise Üzümlü Mahalle Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri oldu. Rical kategorisinde ise Mesudiye Mahallesi Kullanılmamış Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencileri birinci, Hıdırbeyli Yeni Camii Kur’an Kursu öğrencileri ikinci, Şeuh Mehmet Camii Kur’an Kursu öğrencileri bile üçüncü oldu.

Final maçı böylece düzenlenen törende İlçe Müftü Vekili Yokluk Yağız, böke takımlara kupalarını sunma ederek, “Öğrencilerimizin maneviyat ve motivasyonunu arttırmak üzere bu zümre etkinliklerin hangi kadar mefret olduğuna zaman benzeri nöbet daha tanık olduk. Toyluk ve Spor İlçe Müdür Vekili Ahmet Coşkun Parlak’a ve ekibine, mektepli velilerimize, bulunmaz hocalarımıza ve bize bu heyecanı yaşatan tekmil öğrencilerimize haddinden fazla teşekkür ediyorum” diyerek konuştu. – AYDIN

Share: