Giresunspor’da, Galatasaray karşısında alınan 3 puanın mutluluğu yaşanıyor

Spor Popo Süper Loda ekiplerinden Bitexen Giresunspor’un asbaşkanı Galibiyet Bilgi, Galatasaray karşısında fethetmek için oynadıklarını ve beyinli savaşım ettiklerini söyledi.

Selen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray’ı güzeşte sezon bile deplasmanda 1-0’lık skorla yenmeyi başardıklarını ve galibiyeti Giresun halkına bağış ettiklerini belirtti.

Galatasaray karşısında sıkışık iki yabancı saha maçında birlikte sahadan galip ayrılarak tarihi benzeri başarıya imza attıklarına değinen Olgun, “İstanbul deplasmanına 3 puan kabul etmek için gitmiştik. Çok ferah hazırlanmıştık ve 3 benek alacağımıza inanıyorduk. Eksiltmek amacıyla oynadık ve aptal savaşım ettik. Beceri heyetin ve futbolcularımızın emeğine afiyet, çok mutluyuz.” dedi.

Asbaşkan Bili, Galatasaray galibiyetiyle bu mevsim ilk 3 puanı kazandıklarına işaret ederek, “Süper Loda’de ikinci sezonumuzu yaşıyoruz. Bu devir daha nazik hedeflerimiz var. Ligde daha dip sıralara tırmanmak arzumuz. İyi ayrımsız takımımız var. Bunu geçmiş iki haftada oynanan oyun ve Galatasaray maçında aldığımız galibiyetle gösterdik. Giresunspor, bu zaman da lige boyut katacak, alacağı kudretli sonuçlarla adından söz ettirecektir.” diye konuştu.

Vukuf, misafirperverliklerinden ekolojik ortam bile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve umumi heyet üyelerine teşekkürlerini iletti.

Share: