Gültak, esnafla benzeri araya geldi

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Sazak Mebus Hacı Özkan ve parti yetkilileri ile gelişigüzel İstiklal Caddesi üzerinde ve Mersin Ağacı Çiçek Pasajı’nda elektrik gösteren esnafla benzeri araya geldi, alışverişe çıkan vatandaşlarla dostane etti.

Birkaç sene evvel Akdeniz Belediyesi yoluyla tamamıyla yenilenerek baştan Mersinlilerin hizmetine açılan Çiçek Pasajı içre bulunan işyerlerini biricik yegâne konuşma fail Gültak, esnafla benzeri araya geldi. Komutan Gültak ve Saylav Özkan’ın kendilerini ziyaretinden ortalık duydukları memnuniyetlerini dile getiren devam esnafı, temas ahit yüzlerce insanın uğrayıp aksata yaptığı lime içi ve çevresinde meydan kayran engel gören asfalt, yaya kaldırımı ve kilitlenmiş parke taşlarının yenilenmesini kâm etti.

Başkan Gültak, çocukları hediyelerle sevindirdi

Çarşı esnafının anlattığı temenni ve şikayetleri yegâne biricik dinleyip mesabe ettiren Gültak, sıkıntıların sunma kısa zamanda çözümü için ilgilendiren ünite müdürlerine komut verdi. İstiklal Caddesi ve Çiçek Pasajı ziyareti sırasında Başkan Gültak, karşılaştığı vatandaşlarla birlikte ahbapça yazar, nakız hatırlarını sordu. Aşağılık çocukları de unutmayan Gültak, miniklerle yakından ilgilendi, çeşitli hediyelerle onların gönüllerini kazandı.

“Akdeniz’bile hayat kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz”

Esnaf ziyareti karşı güdük ayrımsız istimara yapan Gültak; “Göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşlarımızın içindeyiz. hafta içi mahalle, hafta sonu dahi esnaf ziyaretlerimizle, hem yaptığımız çalışmaları durumunda görüp eksiklerimizi tespit ediyor hem birlikte esnaf ve vatandaşlarımızın varsa istek ve şikayetlerini yerinde dinliyoruz. Halkımızdan kopmadan, onlarla birlikte Akdeniz’i değiştirmeye, insanımızın hayat kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz” dedi. – MERSİN

Share: