Gürsel Erol Elazığ Güvenlik Müdürlüğü’ne Yapılan Bombalı Saldırının 6. Yıl Dönümünde Terörü Kınadı

CHP Elazığ Mebus Gürsel Erol, Elazığ Güvenlik Müdürlüğü’hangi planlı bombalı saldırının 6. sene dönümünde terörü lanetleyerek bağlantı el birliği mesajı verdi.

18 Ağustos 2016 tarihinde Elazığ Itimat Müdürlüğü’hangi teröristlerce bomba gebe araçla akın aranje, cüretkâr sonucunda 3 polis güçleri memuru martir olmuş, 251 yaşama da yaralanmıştı.

CHP Elazığ Saylav Gürsel Erol, saldırının 6. sene dönümü nedeniyle açıklama yaptı. Erol, şöyle dedi:

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR OLDUĞU SÜRECE NE TERÖR ÖRGÜTLERİNE NE DAHI TERÖRİSTLERE HİÇBİR ZAMAN DAL EĞMEYECEKTİR”

“Bugün Elazığ tarihimiz üzere mefret ayrımsız çağ. Hepimizin hatırlayacağı kabil 18 Ağustos 2016 yılında muhannet terör örgütünün Elazığ İl Inanma Müdürlüğü’ne saldırısı sonrası polis güçleri memurlarımızdan şehitlerimiz ve sivil halkımızdan yaralılarımız olmuştu. Zaman ego düşündürücü haset unutmadan Elazığ kamuoyunun unutmaması üzere bire bir hatırlatma boşaltmak namına bu açıklamayı yapıyorum. Şehitlerimizi ürkmek ile anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ne yildiri örgütlerine hangi de teröristlere tek ant sorumluluk eğmeyecektir. Cumhuriyetimizin, devletimizin vatanımızın, milletimizin birliği ve beraberliğini bozamayacaklardır. Teröre cebin beddua duygularımı bu miftah ile gene gündeme getiriyor, mecmu Elazığlı hemşerilerimi ilişik ve utanmak ile selamlıyorum”



Share: