Havran Belediye Başkanı Sakıncasız Ersoy deprem bölgesine gitti

Balıkesir’in Havran Şehremini Emniyetli Ersoy yer sarsıntısı bölgesine her an yardımların bizzat dağıtılmasına koruyucu oldu.

Belediye Başkanı Güvenli Ersoy, kül yurdu kanun boğan zelzele felaketinden sonra Havran halkının depremzedeler üzere müzaheret cem merkezimize ulaştırdığı arkalama malzemelerini bölgeye göndermekle kalmayıp depremden etkilenen Osmaniye, Kadirli, Hatay, Reyhanlı ve Kırıkhan’a gitti. Kurulan deri kentleri Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir AK Öğür Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Reisi Yücel Yılmayan ile gelişigüzel ülfet etti. Depremzede ailelere esbak olsun dileklerini ileten Komutan ilçeden bölgeye yapılan yardımların dağıtımına katıldı.

Komutan Ersoy “Bu iri felaketin yaralarını el birliğiyle saracağız. Bizler AFAD koordinasyonunda gece gündüz çalışıyoruz. İlimizin ve ilçemizin her tip imkanını seferber ediyoruz. Havran halkı yaptıkları bağışlarla depremzedelerin beraberinde oluyor. Bu yumruk günleri bile temas ve el birliği süresince aşacağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan yağmur, yaralılarımıza evgin şifalar diliyorum.”dedi. – BALIKESİR

Share: