Hazırlık maçında dostluk kazandı

Mevsim hazırlıklarını parçalanmamış hızıyla sürdüren Belediye Kütahyaspor, Afjet Afyonspor ile Dumlupınar Stadyumu’nda tedarik maçında karşılaştı, maç 1-1 sona erdi. Maç sonrasında Uray Kütahyaspor, Afjet Afyonspor pakt yönetimi ve sporcuları ile ilişki ve kardeşlik yemeği bire bir araya geldi.

Belediye Kütahyaspor’un ahi takımı Afjet Afyonspor, tedarik maçı üzere Kütahya’ya geldi. Dumlupınar Stadyumunda oynanan maç 1-1 sona ererken, karşılaşmayı Afyon Şehremini Mehmet Efe, Kütahya Uray Başbuğ Vekili Abdullah Damcı, Kütahya Şehremaneti Komutan Yardımcıları Ömer Köse, Meram Ark, Afyonkarahisar Şehremaneti Komutan Yardımcısı ve Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, Uray Kütahyaspor Pakt Başkanı Erdoğan Çolak, DÜRÜST Fırka Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Dava Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, protokol üyeleri ve Şehremaneti Kütahyaspor taraftarları izledi.

Centilmenlik süresince geçen karşılaşma sonrası seçme iki takım oyuncuları ve kulüp yöneticileri ile Belediye Başbuğ Vekilleri ülfet yemeğinde benzeri araya geldi. Şenlik içre sabık kemirmek sonrası futbolcular şişman halde anı fotoğrafı çektirerek, değme iki şehrin ve takımın cömert şehirler ve takımlar olduklarını bire bir defa elan car ettiler.

Kulüp yöneticileri Kütahya’da olmaktan bahtiyar olduklarını anlatım ederek, Uray Kütahyaspor’a eskimemiş sezonda başarılar dilediler. – KÜTAHYA

Share: