Icra Vekili Varank duyurdu! Türkiye’nin evcil otomobili TOGG’un geçmiş fabrikası 29 Ekim’de açılıyor

Uran ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bartın Valiliği’nin güruh salonunda gelişim insanlarıyla tıpkısı araya gelerek, kıymetlendirme toplantısı yaptı.

“FABRİKAYI 29 EKİM’DE AÇACAĞIZ”

Vekil Varank burada yaptığı konuşmada, ‘Tığ bu ülkede cumhuriyet altını tarihi süresince yapılmamışları yaptık. Bizim planlarımız projelerimiz ve ufkumuz, sakıncasız olan muhalefetin yanına yanaşamayacağı ayrımsız ufuktur. Biz zaman Türkiye’nin arabasını konuştuğumuzda uymazlık ne diyor, bu arabayı yapamazsınız, yapsanız bile satamazsınız, işte 29 Teşrinievvel geliyor. Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’üstelik açacağız. Araçlarımız dizi istihsal bantlarından inmeye başlayacaklar” ifadelerini kullandı.

“MUHALEFETİN ÜLKEYE VEREBİLECEĞİ BİR ÖZ NAMEVCUT”

Muhalefetin ülkeye verebileceği tek şeyin olmadığını söyleyen Bakan Varank, ‘Biz diyoruz ki; uzayda aynı konkur var, Türkiye katiyen bu yarıştan idraksiz kalmamalı, şayet Türkiye’nin geleceğini ipotek altında çoğaltmak istemiyorsak, mutlaka gök çalışması yapmalıyız. Bizim çocuklarımız Samanyolu galaksisini araştırarak, geleceğe dair planlar yapmalılar. Biz Samanyolu galaksisi dediğimiz üstelik muhalefetin aklına, sadece ‘saman’ geliyor. İşte hakeza ayrımsız vizyonsuz muhalefetin bu ülkeye verebileceği hiçbir madde bulunmayan” dedi.



Share: