İl Hars Müdürü Tuncer, ‘kirli tuvaletlerden dolayı’ defo arzu etmek için 1200 km nöbet gitti

Urfalı Adlı okuyucu Mahmut Tuncer’in oğlu Okumuş İl Ekin ve Turizm Müdürü Düş Tuncer, Hars Merkezi’nin ‘berduş tuvalet ve antipatik kulis odası’ eleştirisi zımnında Münevver’ın zedelenen imajını yöneltmek ve kusur arzu etmek için 1200 kilometre nöbet kat etti. Aydınlık İl Hars Müdürlüğü’ne mecbur salondaki çepel tuvaletlerden etraf oyuncu Çiy Özinal’dan özür dilemek amacıyla İstanbul’a giden ve DOĞRU Parti’den milletvekili adayı tutmak istediği konuşulan Başöğretmen Tuncer’in bu durumu sosyal medya hesabından paylaşması ise ara sıra vatandaşlar eliyle ‘tafsilat’ kendisine değerlendirilirken bazı vatandaşlar aracılığıyla dahi ‘şov’ olarak yorumlandı.

Geçtiğimiz günlerde tekellüf aldığı ‘Seninle Evlenir Miyim?’ ünlü oyunu sahnelemek amacıyla Okumuş’a mevrut aktör Çiy Özinal’ın Vazıh İl Firez ve Turizm Müdürlüğü’ne ilgili tuvalet ve lavabonun bokluk süresince olduğunu paylaşmasının peşi sıra Urfalı adlı şarkıcı Mahmut Tuncer’in oğlu Işıklı İl Firez ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, sanatçıdan kusur arzu etmek üzere İstanbul’a gitti. Mahir oyuncudan yaşanan olaydan dolayı defo dilediğini belirten Tuncer, “Sanatçımız ile rağbet köprüsünü onardım” şeklinde paylaşım yapması ise adeta Aydınlıları ikiye böldü. Paylaşımı gören bazı vatandaşlar “ilim” kendisine değerlendirirken gâh vatandaşlar birlikte milletvekili adayı tevessül etmek talip Rüya Tuncer’in ‘şov’ yaptığını yorumladı. Duruma aksülamel gösteren ara sıra vatandaşlar “Ilk Kültürlü’ın imajını zedelediği üzere Aydınlılardan bozukluk dilemeliydi. Ayıbını koparmak üzere o büyüklüğünde nöbet gitmiş. Şova lüzumlu bulunmayan” ifadelerini kullandılar.

“Ülke genelinde aksiseda buldu”

Aydınlık Ekin ve Turizm İl Müdürlüğü’ne bağlı Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde hayalet düz oyuncu Çiy Özinal’ın, sosyal medya üzerinden yaptığı “bakımsız tuvalet, soğuk ve utanmaz kulis” paylaşımı talih genelinde aksiseda bulurken, Münevver’ın imajının zedelenmesine misil açan olayın arkası sıra Hars ve Turizm İl Müdürü Düş Tuncer ise adeta ayıbını girmek bin 200 kilometre defa gitti. Oyuncu Özinal ile görüşen Başmuallim Tuncer’in “kusur dilemesi” ile ilişik paylaşımı ise bir nice Aydınlı yurttaş vasıtasıyla tepkiyle karşılandı. Aydınlık’ın itibarının zedelenmesine misil açan fenomen ile ait bir çok vatandaş “Peki, Aydınlılardan ki özür dileyecek” diye niteleyerek duruma reaksiyon gösterdi.

Sosyal iletişim araçları üzerinden berduş şekilde hasıl abdesthane ve lavaboların fotoğrafını paylaşan yordamlı oyuncu Özinal’ın, “İsmi Entelektüel olan tıpkı ilimizde oyuncu için ayar tanıdık kulise bakın. Mal verip bu sahneleri kiralıyoruz. Kuliste giyineceğimiz yerde engel bulunmayan. Öz imkanlarımızla camları kapattık. Isıtma namevcut, donuyoruz. Tuvaletin, lavabonun muattal ortada. Küçük yazık, oyunculara ve sanata verilen derece bu mu?” şeklindeki paylaşım yapmıştı.

Çiy Özinal ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşan Vazıh Hars ve Turizm İl Müdürü Umut Tuncer, yaptığı paylaşımında “Temsil sanatçısı Çiy Özinal’ın seyretme salonunuzun yeterince akman sıfır tuvaletleri ile ilişik paylaşımını görünce bire bir sanatkâr evladı olarak çokça üzüldüm. İstanbul’a gelerek zer sanatçımızı görüşme ettim. Lezzetsiz görüntü için defo diledim ve kendisini Aydın’ımızın güzelliklerini sürdürmek üzere 2 periyot tatile nida ettim. Antrparantez, eksikliğimizin giderilmesi üzere kültür merkezi yöneticimiz ve ekibimizle ilişkin lazım tetkik sürecini birlikte derhal başlattım. Sanatçımız ile heves köprüsünü onardım. Okumuş’ımızı yükseltmek üzere görevdeyim; Işıklı’ımıza alın ayrımsız yegâne kalbin üstelik kırılmasına müsaade etmem” ifadelerine düzlük verdi. – AYDIN

Share: