Ilbay Karadeniz’den teşekkür ziyaretleri

Kahramanmaraş merkezli meydana mevrut depremler sonrası Manisa’dan yer sarsıntısı bölgesine gönderilen yardımlar ve kente gelen depremzede vatandaşlara müteveccih çalışmalar bitmeme ediyor. Ilbay Karadeniz üstelik arkalama seferberliği sürecine katkı sağlayan çalım ve kuruluşları ülfet ederek, çalışmalar üzerine hikmet alıyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana mevrut ve bir nice şehirde tehlikeli kayıplara sebebiyet veren yer sarsıntısı sonrasında bölgeye yapılan yardımlar ile kente mevrut depremzede vatandaşlarınn tahaffuz ve değişik ihtiyaçlarını gelecek çalışmaları bitmeme ediyor. Vali Yaşar Karadeniz de depremin ilk gününden bu yana depremin yaralarını vira etmek için evire çevire tıpkı iş birliği ve tesanüt ruhuyla cereyan fail Manisalılara teşekkürname ziyaretleri gerçekleştiriyor. Vali Karadeniz, bu çerçevede Manisa Birleştirme Sanayi Mıntıka Müdürlüğünü ve S.S. Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini musahabe etti. İlk kendisine Manisa Kombinasyon Uran Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Cemal Türek ve idare kuruluna ziyarette bulunan Ilbay Yaşar Karadeniz, yardım faaliyetlerine iri tıpkı yardım sağlayıcı OSB yönetiminden çalışmalara ilgili hikmet aldı, depremin evvel anından itibaren sağladıkları ulama ve destek nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Vali Karadeniz elan sonradan S.S. Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini musahabe etti. Kooperatif Başkanı İbrahim Pekar ve umumi heyet üyeleri marifetiyle karşılanan Ilbay Karadeniz, toplanan yardımların muttasıl denmeden deprem bölgesine taşınmasına yardım sağlayıcı Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Karadeniz serencam yerine Yunusemre ilçesinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksinde kurulan “Depremzede Kayıt Merkezi ve Müzaheret Çokluk Merkezi”ni birlikte ziyaret ederek hayırseverler vasıtasıyla merkeze sağlanan yardımların durumuna ilişkin hikmet aldı. Ilbay Karadeniz, dallar için oluşturulan pusula ve oyuncak standında, depremzede ayrıntılar amacıyla oyuncak ve kitaplarını gönderen çocukların yazmış olduğu notları okudu. Depremin önce gününden itibaren yavru, zinde ve buğulu herkesin özlük imkanları kadar depremzedelere yardımcı olmak üzere nazik bire bir emek harcama ettiğini, ulus yerine bilcümle birlikte bugünlerin aşılacağını belirtti, arkalama gönderen herkese teşekkür etti. – MANİSA

Share: