Ilbay Kırbıyık, Karayollarının Edirne’deki çalışmalarını inceledi

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Karayolları Umumi Müdürlüğü’nün Edirne’deki yatırımlarını inceledi.

Valilikten yapılan açıklamaya bakarak, Kırbıyık, TBMM Karı Eş Punt Eşitliği Komisyonu (KEFEKI) Başkanı ve DOĞRU Parti Edirne Saylav Fatma Aksal ve Karayolları 1. Kesim Müdürü Turgay Çolak ile Karayollarının kentteki yatırımlarını görüştü.

Kırbıyık, Pazarkule Sınır Kapısı ve TEM otoyolu bağlantı yolu inşası devam fail Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü yanı sıra mevcut şantiyede yetkililerden çalışmaları hakkında brifing aldı.

Vali Kırbıyık, kişi kullandığı araçla Aksal ve Çolak ile Pazarkule bölgesi, Saika ve Edirne- Kırklareli önünde bitmeme eden çalışmaları yerinde gördü.

Kırbıyık, Karayolları 1. Kesim Müdürlüğünün Edirne’de Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü, Pazarkule-Tem Otoyol bağlantısı, Edirne-Kırklareli mukassem yolu, tarihi Uzunköprü’nün restorasyonu başta koyulmak amacıyla çokça sayıda yatırımı bulunduğunu belirtti.

Bölge Müdürü Çolak ve yetkililerle değerlendirme toplantısı yaptıklarını anlatım fail Kırbıyık, “Pazarkule bağlantı uğrunda 2 kilometre, Edirne-Kırklareli önünde ise 7 kilometrelik çağ yıl sonuna kadar tamamlanacak. Bahse konu bölgelerde icraat sürüyor.” dedi.

Share: