Ilbay Öner, kullanılmamış yıla eksiklik 16 aşama soğukta görev fail personelle girdi

Ilbay Öner, yeni yıla eksiklik 16 evre soğukta fariza fail personelle girdi

ARDAHAN – Ardahan Valisi Hüseyin Öner, 2022 yılının akıbet gecesinde şehrin methal noktalarında nöbet tutan polis ekiplerini ziyaret ederek, moral verip yeni yılını kutladı.

Ilbay Öner, önce namına Ardahan- Kars kişmiri yolunun Çamlıçatak uygulama noktasındaki asayiş güçlerinin eskimemiş yılını kutladı. Vali Öner, Uyanık Albay Ramazan Alp ve İl Güven Müdürü Ünsal Manzara ile birlikte, bakir yıla asayiş noktalarında girecek olan polis güçleri ve uyanık ekiplerini ülfet etti. Ardahan- Kars karayolundaki Çamlıçatak kurnaz noktasına mevrut Ilbay Öner, ekiplerle bu arada teftiş yaparak, durdurulan sürücü ve yolculara çikolata ağırlama etti. Vesile sürücülerinin bakir yılını kutlayan Ilbay Öner, sürücüleri dikkatli olmaları üzerine uyardı. Daha bilahare 112 Acil Çağrı Merkezine güzeşte Vali Öner, merkezde görev özne personelin eskimemiş yılını tebrik ederek tatlı ikramında bulundu. Vali Öner, Ardahan- Göle karayolundaki Polis öğün kontrol ve aplikasyon noktasında eksi 16 paye soğuğa karşın fariza işleyen güven mensuplarını ülfet etti.

Ilbay Öner, “2023 yılına görevi başında girecek olan kurumlarımızın çalışanlarını ülfet ettik. Eskimemiş yıla Göle uygulama noktasında fariza fail güvenlik personelimizle gelişigüzel gireceğiz. Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızın erinç ve güvenliği, geceyi geçirmeleri için bilcümle tedbirleri aldı. Sair kurumlarımızda bile kamu tedbirleri aldık. İnşallah vatandaşlarımız geçim içerisinde cemi geceyi geçirecekler. Şu anda gelişigüzel menfilik yok. İlimizde tekmil asayiş görevlilerimiz görevlerinin başındadır. Görevi başında olan bütün ekiplerimize başarılar diliyorum” dedi.

Ilbay Öner, akıbet olarak Ardahan Mehabet hastanesini mülakat ederek, hastalara şifalar diledi.

Share: