Ilçebay Yazıcı’ya veda programı düzenlendi

Antalya’nın Takım ilçesinde iki yıldır ilçe görevini tay tay arabası Şaban Ardıl Kalem Erbabı, Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Karabük’ün Safranbolu ilçesine atandı.

Ilçebay Şaban Ardıl Kalem Erbabı amacıyla Kaş Uray Başkanlığınca veda programı düzenlendi. Akçagerme Içtimai Tesislerinde planlı programa katılan Grup Belediye Başkanı Bahtiyar Ulutaş, Kaymakam Müellif’ya çalışmalarından yağlık teşekkür ederek, hediye sunma etti.

Başbuğ Mutlu Ulutaş, programda yaptığı konuşmada, Ilçebay Müellif ile Set’ta iki yılı çok müddet çalıştıklarını hatırlatarak, “Grup ilçesi hizmetlere kavuştuysa burada Ilçebay Kalem’nın emeği, katkısı çoktur. Yaptığımız birçok projeye, hizmete verdiği destekle seçme ahit yanımızda oldu, namına çok teşekkürname ederim” dedi.

Ilçebay Kalem’nın gönüllerde şiddetli ayrımsız Sada bıraktığını tamlayan Başbuğ Bahtiyar Ulutaş, “Bundan sonraki süreçte namına sağlık, sıdk, aldatıcı vazifeler ve muvaffakiyetler diliyorum. Bahtı birlikte yolu dahi boş olsun” diye konuştu.

Ilçebay Yazıcı üstelik Safranbolu’ya atanması dolayısıyla görevi kendisine beyanat eden Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür ettiğini kaydetti.

Set’taki görev süresi boyunca hukuku hakça şekilde uygulayarak çalıştığını anlatan Ilçebay Edip, “Devletimiz Seki ilçemize müstelzim değeri ziyadesiyle vermektedir. Elden ben değil, siyasetiyle yerel yönetimiyle amme kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlarıyla müteşebbisleriyle Set, sakıncasız adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemektedir. İki almanak süreçte bu Yörük diyarında, bu kadirbilir, konuksever halkın içerisinde bulunmaktan ve görev yapmaktan onur duyduğumu beyan etmek istiyorum. Tekmil Seki halkına bağlılaşım ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Ulutaş, Kaymakam Kalem Erbabı’ya günün anısına Kaş’a başmaklık hediyeler sunma etti.

Program, İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu’nun okuduğu duanın peşi sıra sona erdi.

Programa, Demre Kaymakamı Haysiyet Şatıroğlu, eski aktarılma Demre Belediye Reisi Süleyman Topcu, önceki aktarılma Set Belediye Başkanı Halil Kocaer, şehit ailelerinin yakınları, gaziler, siyasal partilerin ve sivil topluluk kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar dahi katıldı. – ANTALYA

Share: