Ilçebay Yiğitlik Yenice’ye veda etti

Kaymakamlar Kararnamesi ile Erzurum’un Köprüköy ilçesine görevlendirilen Yenice Kaymakamı Yasin Yiğitlik veda mesajı yayımladı.

İki yıla yakın Karabük’ün Yenice ilçesinde kaza fail Yasin Fazilet mesajında, “Göreve geldiğim evvel günden bu tarafa Yenicemizin sıcakkanlı insanları ile tanışmak, misafirperver ruhları ile karşılanmak beni ziyadesiyle memnun etti. Lokal lezzetleri, doğası ile öne sâdır Yenicemizde, bizlerde evvel günden bu yana Yeniceli hemşerilerimizin ikbal ve taleplerine elimizden gelenin sunma iyisi olacak şekilde koşmaya ve koşturmaya çalıştık. Sevinciyle sevindik, derdi ile dertlendik, üzüntüsü ile üzüldük, mutluluğu ile hemşerilerimizin mutluluklarına eş olduk. Vatandaşlarımızın gelişigüzel anına eş olmaya çalıştığımız gibi, Yenicemize iyice ve faydalı işleri; vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları ve taleplerinin karşılanması amacıyla say mefhumu gözetmeksizin koşturarak başarmaya çalıştık” dedi.

Görevde bulunduğu devir içerisinde ‘İnsanı Yaşat kim Devlet Yaşasın’ düsturuyla temas işi göre namına getirmeye mücahede gösterdiğini nâkil Yiğitlik, “Devletimizin gölgesinin, vatandaşlarımızın üzerinden tek şekilde kusurlu etmemek namına elimizden mevrut gayretin fazlasını göstermeye bütün çalıştık. Zaman Yenicemizde olduğu gibi erte dahi Köprüköy ilçemizde bile benzeri gayretin, bire bir özverinin, tıpkı azmin takiben koşmaya Allah’ın izniyle bitmeme edeceğim.

Yeniceli hemşerilerim bilmeliler kim, Köprüköy ilçesinde ayrımsız kardeşiniz, tıpkısı evladınınız bulunmaktadır. Fariza yaptığım ve yapacağım yerlerde kapım Yeniceli hemşerilerime baştan sona açık olacaktır. Yeniceden çokça domuzuna ve özel hatıralarla ayrılıyorum. Ancak bu firak görev icabı olacak, ruhen ve yürekten birlikteliğimiz, bayrı dostluğumuz ilelebet devam edecektir. Çalışmalarımızda bize destek veren valimize, belediye başkanımıza, ilçemizdeki cümle kamu çekicilik ve bünye çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, patika ve STK temsilcilerine değişik teşekkür ediyorum” ifadelerine meydan verdi. – KARABÜK

Share: