İnönü Belediyesi oryantiring takımı Osmaniye’den 7 madalyayla döndü

Eskişehir İnönü Belediyesi Bilgisizlik ve Spor Kulübü yönbul takımı, Türkiye 2. Rütbe “Şehitleri Yâd” yönbul yarışmalarında toplamda 7 madalya kazandı.

Türkiye Yönbul Federasyonu tarafından Osmaniye’de planlı Türkiye 2. Aşama “Şehitleri Yâd” Yönbul yarışmalara 102 pakt ve bin 185 sporcu katıldı. İnönü Belediyesi Cahillik ve Spor Kulübü yönbul takımı sporcuları yarışmalarda 7 madalya kazandı. Osmaniye’de gerçekleştirilen 2022-2023 Sezonu 2. Kademe Yarışmalarında ilk günkü ılımlı açıklık yarışları K35 kategorisinde İnönü Belediyesi sporcularından Aydın Kumru’nun 2’nciliği ve E21A kategorisinde İbrahim Kor’un 3’üncülüğü ile tamamlandı. Şampiyonanın ikinci haset teferruatlı aleniyet yarışlarında K35 kategorisinde İnönü Belediyesi sporcularından Entelektüel Kumru 3’üncü, E21A Kategorisinde İlyas Avcı 2’nci, Elif Semavi Cebbar ise K21E kategorisinde 1’incilik kazandı. Müthiş rekabetin olduğu yarışmalarda İnönü Uray Komutan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Serhat Hamamcı sporculara zevcelik ederek bindi verdi.

Üç aktarılma süren metanetli turnuvanın sonuç etabı olan sprint yarışmalarında K21E kategorisinde İnönü Belediyesi sporcularından Elif Gökçe Orion ve E21A kategorisinde yarışan İlyas Orion sim madalyalar kazanarak İnönü Uray Spor Kulübü’nün sezon şampiyonluğu amacıyla tıpkı aşama elan öne geçmesine ulama sağladılar.

Yedi madalya kazanarak Eskişehir’e periyot işleyen İnönü Belediyesi sporcuları verdikleri destekten ve sağladıkları imkanlardan etraf İnönü Belediye Reisi Kıymetiharbiye Bozkurt’a teşekkür ettiler. – ESKİŞEHİR

Share: