İzmir’de eşi ve kayınpederini silahla öldüren meşkûk tutuklandı

Karabağlar ilçesinde eşi ile kayınpederini tabancayla öldüren, iki baldızını yaralayan şüpheli ile ona arkalama ettiği öne sürülen arkadaşı tutuklandı.

İzmir Güvenlik Müdürlüğü Güvenlik Bölüm Müdürlüğü Kıya Büro Amirliği ekibi, ölçülü sormaca kapsamında katil zanlısını güzeşte sabahleyin olayın yaşandığı eve otomobiliyle götürdüğü öne sürülen zanlının arkadaşını birlikte gözaltına aldı.

Emniyetteki anlatım işleminin ardından adliyeye irsal edilen iki berbat, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Recep U’nun, ifadesinde e-kerem uygulamasından eşinin kendisine boşanma davası açtığını gördüğünü, cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği öğrenildi.

Recep U (36), mazi sabahleyin saatlerinde, ayrımsız kamer önceki 3 çocuğunu yanına alıp Batman’daki evlerinden ayrılarak İzmir’deki babaevine dönen eşi Berivan U’nun ailesinin yaşadığı Gülyaka Mahallesi’ndeki eve balkondan girmiş, eşini, kayınpederi Şemsettin Ç’yi ve baldızları Gülistan ve Şirvan Ç’yi tabancayla vurmuştu.

Olayda Berivan U. ile babası Şemsettin Ç, hayatını kaybetmiş, kardeşleri Gülistan ve Şirvan Ç, hastaneye kaldırılmıştı. Recep U. yanına aldığı 3 çocuğunu, tıpkısı yakınına bıraktıktan sonradan Buca ilçesinde polise teslim olmuştu.

Share: