İzmir’de “Retrospektif AK Karı” programı düzenlendi

AK Öğür İzmir İl Eş Kolları Başkanlığı marifetiyle partinin 21. yapı sene dönümü dolayısıyla “Dünden Bugüne DÜRÜST Eş İzmir” programı gerçekleştirildi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Balçova ilçesindeki tıpkısı otelde düzenlenen toplantıya, YANLIŞSIZ Öğür İl Başkanı Soyluluk Ulvi Sürekli, Umumi Model Kadın Kolları Organizasyon Başkanı ve Bursa Mebus Emine Güç Gözgeç, İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle, İl Eş Kolları Başkanı Dilek Felek Büyükdağ, İl Bilgisizlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak ve üyeler katıldı.

Açıklamada görüşlerine vadi sunulan Daim, partide eş kollarının yürüttükleri düzlük çalışmalarına özen çekerek, emeği geçenlere teşekkürname etti.

Partililerden çıktı de benzeri kararlılıkla çalışmaları isteyen Kerem Yüce Daima, şunları kaydetti:

“İzmir’de geldiğimiz yasakçı çok bereketli. Çünkü bizim anlayışımızda, kadın hayatın herhangi bir alanında olmalıdır. Bunu 21’inci yıla giren partimizde düne baktığımızda dahi görüyoruz, bugün alana çıktığımızda da. Siyasette, nereden geldiğini bilmeyen, nereye gideceğini üstelik bilemez. Bizim sunu şişman gücümüz bu bilinçtir ve vefa duygusudur. Kadrolarında kadınlara arz çokça kayran veren, kadının gelişigüzel alanda çaba ve başarısını destekleyen ayrımsız davanın gönüllüleri yerine unutmamamız gereken birliğimizin diriliğimizi getirecek olmasıdır. Kadınlarımıza bakış açımızı çarpıtan ve saptıranlara cebin bildirme evire çevire cevap, İzmir’dahi ve Türkiye’nin rastgele yerinde bizimle siyaset eden, fabrikalarda, okullarda, tarlalarda, atölyelerde bizlerle alay malay üreten kadınlarımızın varlığıdır. YANLIŞSIZ kadınlar, bu ülkenin bire bir eksiksiz kadınları üzere savaşım bedel. 2023 ve 2024’te de bu ilişki ve enerjiyle millete hizmetin anahtarını elimizde tutacağız ve eminim kadınlarımızın bundaki payı gine nazik olacak.”

YANLIŞSIZ Tümen İzmir İl Avrat Kolları Başkanı Istek Yıldız Büyükdağ ise partinin başarısında kadınların yaptığı çalışmaların öneminin balaban olduğunu vurguladı.

Share: