İzmir’in Altınordu’suna metin garanti

SPOR Küfe 1’inci Tabur ekiplerinden Altınordu Spor Kulübü’nün, 2022 – 2023 sezonu üzere Medicana International İzmir Hastanesi ile olan esenlik sponsorluğu sözleşmesi yenilendi. Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sportmen sağlığı üstüne kuvvetli bire bir kat arkadaşı ile sefer aldıklarını belirtirken, Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Uca Ünal ise Türk futbolunun geleceğine muhteşem yatırımlar fail Altınordu Ayak Topu Kulübü’nün çabucak aynı pakt değil, ayrımsız futbol yetişek tesisi, bire bir yaşam tarzı olduğuna ilgi çekti.

Altınordu Futbol Kulübü ve Medicana International İzmir Hastanesi bakir sezonda da güçlerini birleştirdi. Hele altyapı başarılarıyla adından bayram ettiren Altınordu Futbol Kulübü’nün Spor Göt 1’inci Küme 2022-2023 sezonu süresince ihtiyaç duyacakları bilcümle esenlik sorunları amacıyla Medicana International İzmir Hastanesi müzahir oldu. Medicana International İzmir Hastanesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Seyit Mehmet Özkan, sportmen sağlığının, heveskâr futbol sektöründe yeryüzü önde gelen bindi unsurlarından biri olmasına rağmen, kulüplerin bu konuda yatırım yapmadığına aksan yaptı. “BİRLİKTELİK İÇİN MUTLUYUM”Özkan, “Medicana Afiyet Grubu, hem A takımımıza hem da akademiye destek veriyor. Bu bizler üzere çok yetişkin. Tığ fiziksel temasa dair spor yapıyoruz. Sakatlıklarımız birlikte çoğunlukla oluyor. Bilcümle benzeri sene boyunca çocuklarımıza ve A takımına sabırla destek veren birlik Medicana çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu sezon da birlikte olacağımız üzere mutluyuz” dedi. YERYÜZÜ KÖKLÜ KULÜPLERDEN Medicana International İzmir Hastanesi Umumi Müdürü Dr. Uca Ünal ise Medicana Keyif Grubu’nu temsilen, Altınordu Futbol Kulübü çatısı atında olmaktan çokça mutlu olduklarını ifade ederek, Altınordu Ayak Topu Kulübü’nün, yemeden içmeden İzmir’in değil, Türkiye’nin yer esasli kulüplerinden biri olduğunu söyledi. “ALTINORDU HAYAT TARZI”Ünal, “Oldukça futboldan anlayan tezelden herkesin önünde gocunmak ile eğildiği, felsefesi olan, Cumhuriyetle benzer ayrımsız kulüp. Cumhuriyet’in önceki kulübü ve Cumhuriyet’in çocukları dahi burada. Göğsümüzü kabartan tıpkısı tabela. Altınordu vakit kaybetmeden kulüp değil ayrımsız yaşam tarzı” dedi. “BİR HAYALİM VAR”

İzmir’in kül spor kulüplerine keyif sponsorluğu desteği verdiklerinin altını çizen Ünal, “Benim bire bir hayalim var. Bu spor kulüplerinin hepsinin ayrımsız arada olduğu ayrımsız toplumsal sıklet projesinin altına imza alaşağı etmek istiyorum. Bütün tıpkı arada olsun, biz dahi dolay basamak olalım. Bu sene bu hayalimi hayata buyurmak istiyorum” diye konuştu. Altınordu A takımı oyuncuları birlikte esenlik muayenesinden geçti.

– İzmir

Share: