İzmir’in Altınordu’suna zinde güvence

İzmir’in köklü kulübü Altınordu Futbol Kulübü, 2022-2023 sezonu için Medicana International İzmir Hastanesi ile olan afiyet sponsorluğu sözleşmesi yenilendi.

Altınordu Futbol Kulübü ve Medicana International İzmir Hastanesi yeni sezonda bile güçlerini birleştirdi. Alelhusus enfrastrüktür sistemi ve Türk futboluna kazandırdığı futbolcularıyla adından bayram ettiren Altınordu Ayak Topu Kulübü’nün Spor Göt 1. Öbek 2022-2023 sezonu boyunca ihtiyaç duyacakları tüm sağlık sorunları amacıyla Medicana International İzmir Hastanesi müzahir oldu.

“Sportmen sağlığı çokça balaban”

İmza töreninde mütekellim Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, sporcu sağlığının, arzulu ayak topu sektöründe bildirme önde mevrut destek unsurlarından biri olmasına rağmen, kulüplerin bu konuda yatırım yapmadığına aksan yaptı. Özkan, “Medicana Afiyet Grubu, hem A takımımıza hem üstelik akademiye bindi veriyor. Bu bizler için haddinden fazla majör. Tığ fiziki temasa dayalı spor yapıyoruz. Sakatlıklarımız dahi genellikle oluyor. Bütün bire bir yıl süresince çocuklarımıza ve A takımına sabırla bindi veren tekmil Medicana çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu zaman birlikte birlikte olacağımız üzere mutluyuz” dedi.

“Tıpkı hayalim var”

Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ali Ünal ise Medicana Afiyet Grubu’nu temsilen, Altınordu Ayak Topu Kulübü çatısı atında olmaktan haddinden fazla bahtiyar olduklarını anlatım ederek, Altınordu Ayak Topu Kulübü’nün, elden İzmir’in değil, Türkiye’nin bildirme doğru kulüplerinden biri olduğunu söyledi. Ünal, “Berenarı futboldan anlayan çabucak herkesin uğrunda tırsmak ile eğildiği, felsefesi olan, Cumhuriyetle denk aynı kulüp. Cumhuriyet’in geçmiş kulübü ve Cumhuriyet’in çocukları de burada. Göğsümüzü kabartan aynı tablo. Altınordu sadece kulüp değil tıpkı dirim tarzı” dedi.

İzmir’in eksiksiz spor kulüplerine keyif sponsorluğu desteği verdiklerinin altını çizen Ünal, “Benim bire bir hayalim var. Bu spor kulüplerinin hepsinin aynı arada olduğu bir toplumsal kalın projesinin altına imza alaşağı etmek istiyorum. Tümce bir arada olsun, biz da dolay basamak olalım. Bu sene bu hayalimi hayata eylemek istiyorum” diyerek konuştu.

Öte yandan, Altınordu Futbol Kulübü A takımı oyuncuları birlikte esenlik muayenesinden geçti. Kardiyoloji, ortopedi ve dahiliye kadar mütenevvi branşlarda afiyet kontrolleri yapılan futbolcuların seçme keyif sorununun olmadığı belirtildi. – İZMİR

Share: