İznik Gölü’nde şampiyonlar galiba oldu

Marmara Bölgesi’nin sunma balaban gölü olan İznik Gölü’nde dört dönme süren şampiyona sona erdi.

İznik Gölü’nde gerçekleşen Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıfı Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girenler ödüllerini aldı. İznik Belediyespor Kulübü Pirat Yerli Kategorisinde Türkiye 3.sü oldu. Türkiye’nin beşinci balaban gölü İznik’te başlayan yarışlar rüzgara alın müthiş mücadeleyle geçti. Dört periyot süresince dalgalarla savaş eden sporcular Pirat Umumi, Pirat Dinç ve Pirat Domestik kategorilerinde yarıştı.

Pirat Umumi Kategorisinde bir numara Çağlan Kuruner ve Estetik Atasagun ile Galatasaray, ikinci Uğurkan Yılmaz ve Kişmiri Aşçıoğlu ile Şişecam Çayırova, üçüncü Y.Burçin Ahızkal ve Alper Algüneş ile Marmara Yelken Kulübü oldu. Pirat Güre kategorisinde birinci Uğurkan Yılmayan ve Yağız Aşçıoğlu ile Şişecam Çayırova, ikinci Oğuz Konak ve M.Ermiş Alemdar ile Gemlik Yelken Kulübü ve üçüncü İlayda Can su Tüfekçi ve Dilem Özkan ile Kaytazdere Yelken Kulübü oldu.Pirat Evcil kategorisinde bir numara Mustafa Avangart ve Eşsiz Akış ile Bursa Yelkenli Kulübü, ikinci Aziz Duygusal Altun ve Uğurkan Özkan ile Kaytazdere Yelkenli Kulübü, üçüncü Atacan Ilgi ve Uğraş Karakaş ile İznik Belediyespor Kulübü oldu.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Dinlenme Kampı ve Yetişek Merkezinde gerçekleşen Pirat Türkiye Şampiyonasının ödülleri İznik Şehremaneti Başbuğ Vekili Zeliha Peşte, Uray Komutan Yardımcısı Mehmet Bektaş, Şehremaneti Meclis Üyesi Halil Arslan, İlçe Toyluk ve Spor Müdürü Hüseyin Ateşin, federasyon temsilcileri ve yetkililer aracılığıyla verildi. – BURSA

Share: