Juri kararını verdi, gözler 14 Ocak’ta

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve 48 kategoride ödüllerin verileceği Eskişehir Başarı Ödülleri’nde yargıcılar kurulu heyeti planlı toplantıda oylarını kullanmak amacıyla benzeri araya geldi.

Şehrin bilcümle kesimlerini bir araya getiren ve Türkiye’nin sunma açık katılımlı domestik ödül töreni organizasyonu olan Eskişehir Başarı Ödülleri’nde final heyecanı başlıyor. 14 Ocak’ta düzenlenecek yüce gecede ödülleri alacak adlar dahi güzeşte akşam yapılan hakem heyeti toplantısıyla belirlendi. Saatlerce süren toplantının peşi sıra 48 kategoride dağıtılacak olan ödüllerin sahipleri belirlendi.

200 bin katılma, 1 milyon oy

Bu sene 3’üncüsü gerçekleşen ve ilginin her sene elan birlikte arttığı Eskişehir Muvaffakiyet Ödülleri’nde 200 bin kişini katıldığı oylamada 1 milyona andıran oy kullanıldı. Yargıcılar Kurulu heyeti ise, en haddinden fazla rey alan adlar arasından ihsan alacak isimleri yaptığı toplantı ile belirledi.

Akdemir: “Sürprizlerle meşbu bir düzenleme”

Organizasyonu düzenleyen Network Türkiye’nin kurucusu Ahmet Duygusal Akdemir, yaptığı değerlendirmede evvel olarak organizasyona çokça büyük ilişki gösteren vatandaşlara teşekkürname etti. Final gecesi öncesi bire bir araya mevrut yargıcılar kurulu üyelerine değişik teşekkürlerini sunan Akdemir, 14 Ocak’ta yapılacak olan bitiş gecesinin ise sürprizlerle yoğun olacağını söyledi. Düzenlenecek olan mukavim çok şovun yanı sıra adlı artist Burak Kut’un şarkılarıyla gecede görüntü alacağını tamlayan Akdemir, “Soner Yüksel ve Wilma Elles’in sunuculuğunda kentin bildirme mülevven gecesini yaşayacağız. Organizasyonumuzun bilcümle adaylarına bu noktada teşekkürname gitmek istiyorum. Jürimizin belirlediği dürü düz isimleri bile ayrıca kutluyorum.” dedi.

Hakem Heyeti üyeleri

Öte yandan Eskişehir Muvaffakiyet Ödüllerinin yargıcılar kurulu heyeti ise şöyle oldu;

Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet Dik, Odunpazarı Şehremaneti Başbuğ Yardımcısı Emre Zinde, Eskisehir.net Medya Ekip Başkanı Âlem Sebep, KBB Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Acar, Pino Umumi Heyet Başkanı Fuat Gürcüoğlu, Doğan Eğitim Bilimi Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Güler Melodi Doğan Turan, Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cesaret Erdoğan, Dinçay Mühendislik Umumi Heyet Başkanı Hüseyin Hareketli, Eskişehir Kombinasyon Endüstri Bölgesi Umumi Heyet Üyesi Takatli Saraç, Sanatçı Mithat Körler, Eskişehir Tüvana İş Adamları Derneği Umumi Sekreteri Niyazi Polat, Eskişehir Site Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, ESTÜ Ekoloji Esas Marifet Başkanı Prof. Dr. Cengiz Türe, Küçük Asya Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Akademisyen Prof. Dr. Haluk Birsen, Eskişehir Bilgi Ajansı (EHA)Genel Ürün Yönetmeni Sedat Aydoğan, Tepebaşı Uray Başbuğ Yardımcısı Seyit Yıldızhan, Foto Sanatçısı Nafiz Kalyoncu, Eskişehir Vukuf Ajansı (EHA) Iletişim Araçları Ekip Başkanı Soner Yüksel ve DNS Grup CEO’su Kenan Belirti. – ESKİŞEHİR

Share: