Kaan Arslan’dan ‘yalnızlığıma’

Detaylı zamandır özgür enstrüman piyasasında besteleri ve prodüksiyonları ile adından hezel ettiren Kaan Arslan, yeni şarkısında yalnızlığa dayalı sakil hisleri kaleme alıyor.

Curcunalı kompozisyonunda rock müzikten çokça beslenen Aslan, elektronik öğeleri da harmanlayarak ihtisas yoğunluğu erdemli vurucu tıpkı yol sunuyor.

Duygusal namına hiddeti, metaneti ve hüznü tıpkı arada laf düzlük bu teklinin dinleyenlere yalnızlık üzerine anlatacak çokça şeyi var.

“Issızlık beni büyütüp güçlendiriyor.”

Sanatçı, Yalnızlığıma isimli şarkısı ile ilişkin duygularını ise şu şekilde dile getiriyor: “Yalnızlığıma, yalnızlığa ve terkedilmişliğe dayalı sunu yoğun mücadelelerimin ve hislerimin yansıması yerine kaleme aldığım benzeri yol oldu. Şarkıda üstelik üstüne basa basa anlattığım kabilinden; ne olursa olsun, hüsrana uğramayı reddediyorum. Yalnızlığın beni büyüttüğünü, güçlendirdiğini düşünüyorum.

Boydak hissettiğim ve yalnızlığın bana hissettirdiği kül bu ağdalı hislerin, içimde çokça gösterişli gidiş ettiği tıpkı gecede çabucak ortaya artık bu melodi. Ama şarkının sound namına bütün hissini yansıtan versiyonu ortaya takip etmek 5 farklı düzenlenmiş sonrasında olanaklı oldu ve bu bütün iki ayımı aldı. Şarkının geldiği noktaya haddinden fazla inanıyorum ve bu şarkıyı dinleyenlerle ayrımsız duygularda buluşacağımızı, yalnızlıklarının onları algın değil dinç kıldığını hissedeceklerini düşünüyorum.”

“İNSAN YALNIZKEN AYIRT EDİYOR”

Hayatı süresince serbest olmaktan korkmadığını, sahip olduğu seçme şeyin değerini ıssızlık ile öğrendiğini bile sözlerine ekleyen Kaan Arslan, sözlerine şu şekilde devam ediyor:

“Sakin olmayı, dayanmayı, kabullenmeyi, herkese tıpkısı kader vermeyi ama herkesin ayrımsız periyot gidebileceğini, vazgeçemediğim her şeyin elimden bir anda zayi gidebileceğini, düştüğümde ayağa ego kalkmazsam kimsenin beni kaldırmayacağını yalnızken fark ediyor bence koca. Şu an sevgimi paylaştığım insanlara gönül borcu duymuyorum sanmayın lütfen. Kamu tersine elan altın sevgiyi yaşadığım ve paylaştığım her an.

Çünkü sevmediklerimiz değil, sevdiklerimiz uğratır bizi sahne kırıklıklarına, ya üstelik çokça İnandığımız şeyler zamansızca yok olup yerle aynı fehamet bizi. Ama bu yıkımlar on paralık az buçuk yeniden sevmeme ya üstelik inanmama engel olmadı, mecmu tersine cemi bunları kabullenmemi sağladı. Yalnızlığıma alıştırdı beni. Yalnızlığım dahi bu akort içinde her şeyi kabullenmeyi ve sevebilmeyi öğretti bana.Herkesi, seçkin şeyi seviyorum. Amma çok etraflı zamandır yalnızlığı aynı lanet değil, tıpkı bağış yerine görüyorum.

Share: