Kaçırıldığını söyleyen İran uyruklu kadının olağanüstü oyunu! Özen kaldırmak üzere yapmış

Zeytinköy Mahallesi’nde kıvrak İran tabiiyetli Parfane Poladin, eski çağ saat 22.00 sıralarında, aynı mutluluk vatandaşı olan arkadaşlarına, SMS gönderip, 3 gönül yoluyla ormanda kaçırıldığını belirtip, arkalama istedi. Poladin, arkası sıra bulunduğu içtima konumunu de gönderdi. Bunun üzerine yardıma revan 3 arkadaşı ormanda Poladin’i kenar bantlı, ahali ve ayakları bileklerinden koli bandıyla bağlanmış buldu. Arkadaşları o anları cep telefonuyla görüntüleyip, ihbarda bulundu.

3 ERKEĞİN KENDİSİNİ KAÇIRDIĞINI SÖYLEDİ

İhbar üstüne bölgeye haddinden fazla sayıda polis ekibi atıf edildi. Çekilen videoda çokça korktuğu ve vücudunda çizikler oluştuğu dikkati calip Poladin, polise verdiği ilk ifadesinde, ormanda tutum yaptığı sırada 3 erkeğin kendisini kaçırdığını, ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağladıktan sonradan bağırmaması süresince ağzını bantladıklarını söyledi. Poladin, çağrılan 112 Evgin Servis ekibi eliyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılıp, keyif kontrolünden geçirildi.

İLGİ AHZETMEK İÇİN KAÇIRMA PLANI YAPMIŞ

İl Emniyet Müdürlüğü Düzenlilik Ofis Cinayet Kısım ve Olay Yeri İnceleme ile Pamukkale İlçe Güvenlik Müdürlüğü ekipleri, Poladin’in ifadesi doğrultusunda orman ve çevresinde araştırma yaptı. Bölgedeki düzenlilik kamerası kayıtları bile tek tek incelendi. Fakat, Poladin’in kaçırıldığına dayalı bire bir bulguya rastlanmadı.

SAVCILIĞIN TALİMATIYLA AZADE BIRAKILDI

Hastanedeki keyif kontrolünün arkası sıra emniyete götürülen Poladin, çelişkili ifadeler verince uymaz sorguya makbuz. Poladin, sorgusunda gerçeği anlatıp, kendisinden boşanmak isteyen sevgilisinin ve ailesinin ilgisini bağişlamak amacıyla böyle ayrımsız kaçırılma planı uydurduğunu itiraf etti. Poladin sorgusunda, ormana yanı sıra götürdüğü koli bandıyla kendisini bağladığını arkası sıra dahi arkadaşlarını arayıp, arkalama istediğini de anlattı. Hakkında ‘suç uydurmaktan’ iş yapılan Poladin, ifadesinin arkası sıra savcılığın talimatıyla erkin bırakıldı.



Share: