Kahramanmaraş’ta İlk Depremden Kurtulan Artvinli Erkan Ay, Isınmak İçin Girdiği Lokantada Yakalandığı İkinci Depremde Hayatını Kaybetti

MURAT İSTANBULLU

Kahramanmaraş’ta depreme kızları Alem Kamer’ın evinde yakalanan Erkan Kamer ve Gülay Kamer, şeb 04: 17 bile yaşanan evvel depremde evleri yıkılmasına karşın sağlıklı kurtuldu. Kamer ailesi, bir bölüm Göksun ilçesinde düşmek için girdikleri lokantada ikinci depreme yakalandı. Burada çökme altında kalan ağababa Erkan Ay’ın cansız bedenine ulaşılırken eşi ve kızı salim kurtarıldı.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan ikinci depremde kriz altında mütezayit ve bire bir sonraki çevrim donmuş bedenine ulaşılan Erkan Ay’ın cenazesi memleketi olan Artvin’in Ardanuç ilçesine getirildi. Bugün öğle namazında Ardanuç Minval Camii’nde cenaze namazı kılınarak, Ekşinar köyü mezarlığında defnedildi. Cenazeye Artvin Valisi Yılmayan Zirve, Ardanuç Kaymakam Vekili Yılmayan Akın, Ardanuç Şehremini Saika Çıpa, Artvin Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, ailesi akrabaları ve Ardanuçlu vatandaşlar katıldı.

Depremde hayatını kaybeden Erkan Ay, 1999-2014 yıllarında Ardanuç Şehremaneti Komutan Yardımcılığı yapmıştı.

Share: